Neler Yeni

QP Bilişim ürün iade eden var mı?

wake up to reality

80+ Silver
Qp bilişimden Asus RX 6700 XT aldım. Oyun oynarken bilgisayar çöktü, kapandı. Farklı driver denedim çözülmedi ben de iadeye gönderdim bugün. Kabul olur mu? Önceden QP bilişimden ürün alıp iade eden varsa süreç nasıl geçti anlatabilir mi?

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Qp bilişimden Asus RX 6700 XT aldım. Oyun oynarken bilgisayar çöktü, kapandı. Farklı driver denedim çözülmedi ben de iadeye gönderdim bugün. Kabul olur mu? Önceden QP bilişimden ürün alıp iade eden varsa süreç nasıl geçti anlatabilir mi?
Ben seninki gibi bişi iade etmedim hs50 ya da hs60 kulaklık iade etmiştim tam hatırlamıyorum modeli bir sıkıntı yaşamadım.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Ben seninki gibi bişi iade etmedim hs50 ya da hs60 kulaklık iade etmiştim tam hatırlamıyorum modeli bir sıkıntı yaşamadım.
Hatta iki kere Asus USB-n14 adaptör almıştım abim için aldığımdan antenler çıkmadı geri gönderdim hemen yenisini yolladılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutuyu açmış mıydınız?
Evet

Hatta iki kere Asus USB-n14 adaptör almıştım abim için aldığımdan antenler çıkmadı geri gönderdim hemen yenisini yolladılar.

Evet
Denedim kulaklığı böyle vakum gibi bir his yarattı ve kulak üstü kulaklığa alışkın olmadığım için sıcaklık yapması rahatsız etti beni o yüzden iade ettim

Top Bottom