- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolandırıcı derken ? Gülünçsün.dolandırıcı değilim en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendini düzeltte doğru gör.Amazon kraldır gardaş sende bir yamukluk var demekki
Dolandırıcı derken ? Gülünçsün.dolandırıcı değilim en azından
Kendini düzeltte doğru gör.Amazon kraldır gardaş sende bir yamukluk var demekki
fırsatçıya s24 yokDolandırıcı derken ? Gülünçsün.
Kendini düzeltte doğru gör.
Yıllardır yaşıyorum bir ara mouse için 10fun uğraştımAmazondan S24 Plus satın aldım ve satın aldıktan 10dk sonra siparişim iptal edildi. Neden miş ? 1 hanenin alabileceği sınırı aşıyor muşum. Toptan gözüyle bakıyor yani amazon sanki ben 10 tane S24 satın almışımda. Amazon üzerinden ilk defa telefon almak istedim ve böyle oldu. Para ne zaman iade edilcek 5 gün içinde. 5 günde ne olacak ? Telefonun fiyatı artacak ve 5 gün para işletilmiş olacak. Arkadaşlar amazonun ya algoritması bozuk yada bilerek işletmek için böyle yapıyorlar. Son zamanlarda amazon üzerine olan şikayetler hat safhada kalitelerini tamamen bozmuş durumdalar. Eskiden pahalı olsun amazon olsun derdim şu an ise n11 deki adı sanı belli olmayan satıcılar daha çok güven veriyor.
Yazık gerçekten. Umarım bir gün başına gelir. Ha discordunu ver gel ekran açayım bakalım nerde fırsatçılık yapmışım.fırsatçıya s24 yok
susar mısın fırsatçıYazık gerçekten. Umarım bir gün başına gelir. Ha discordunu ver gel ekran açayım bakalım nerde fırsatçılık yapmışım.
Maalesef böyle bir sorun var ama fanboylara iyi para dağıtıyor amazon demekkiYıllardır yaşıyorum bir ara mouse için 10fun uğraştım
Susar mısın fanboy.susar mısın fırsatçı
yıllardır amazonda satıcı olmasam evet lan amazon bozuk galiba diyeceğimde işte bilince öyle olmuyorYazık gerçekten. Umarım bir gün başına gelir. Ha discordunu ver gel ekran açayım bakalım nerde fırsatçılık yapmışım.
Yaaa baya iyi biliyorsun demekki. Sanki algoritmayı oturup sen yazdın ya Neyse amazon maaşını yatırmıştır git bak.yıllardır amazonda satıcı olmasam evet lan amazon bozuk galiba diyeceğimde işte bilince öyle olmuyor
Hala fanboy diyor kafayı yersinAhahaha komiksiniz gerçekten. Umarım başınıza gelirde anlarsın bir gün. Fanboyluğa devam.
Konuştu fanboy.
Bir markayı gözünüz kapalı şekilde savununca elinize ne geçiyor merak ediyorum. Siz böyle yaptıkça markalar daha çoook tepenize biner.
amazondaki satıcıyı maaşlı çalışan sanacak kadar cahilsinYaaa baya iyi biliyorsun demekki. Sanki algoritmayı oturup sen yazdın ya Neyse amazon maaşını yatırmıştır git bak.
Hocam 1 adet Nutella aldım Amazon’dan 6 ay sonra aynı sebepten iptal şaka gibi ldşdkdğndldkdşdkşdmdşd ama desteğe yazın çözüyorlar bana çözeceğiz dedilerAmazondan S24 Plus satın aldım ve satın aldıktan 10dk sonra siparişim iptal edildi. Neden miş ? 1 hanenin alabileceği sınırı aşıyor muşum. Toptan gözüyle bakıyor yani amazon sanki ben 10 tane S24 satın almışımda. Amazon üzerinden ilk defa telefon almak istedim ve böyle oldu. Para ne zaman iade edilcek 5 gün içinde. 5 günde ne olacak ? Telefonun fiyatı artacak ve 5 gün para işletilmiş olacak. Arkadaşlar amazonun ya algoritması bozuk yada bilerek işletmek için böyle yapıyorlar. Son zamanlarda amazon üzerine olan şikayetler hat safhada kalitelerini tamamen bozmuş durumdalar. Eskiden pahalı olsun amazon olsun derdim şu an ise n11 deki adı sanı belli olmayan satıcılar daha çok güven veriyor.
Yazdığımı bile daha anlayamıyorsun Ben amazonda satıcı olduğun için mi maaş alıyorsun dedim Çocuk bile bunu anlar ama sen anlayamıyorsun.amazondaki satıcıyı maaşlı çalışan sanacak kadar cahilsin