Neler Yeni

Amazon.com.tr rezilliği

Maethril_

80+ Bronze

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Amazondan S24 Plus satın aldım ve satın aldıktan 10dk sonra siparişim iptal edildi. Neden miş ? 1 hanenin alabileceği sınırı aşıyor muşum. Toptan gözüyle bakıyor yani amazon sanki ben 10 tane S24 satın almışımda. Amazon üzerinden ilk defa telefon almak istedim ve böyle oldu. Para ne zaman iade edilcek 5 gün içinde. 5 günde ne olacak ? Telefonun fiyatı artacak ve 5 gün para işletilmiş olacak. Arkadaşlar amazonun ya algoritması bozuk yada bilerek işletmek için böyle yapıyorlar. Son zamanlarda amazon üzerine olan şikayetler hat safhada kalitelerini tamamen bozmuş durumdalar. Eskiden pahalı olsun amazon olsun derdim şu an ise n11 deki adı sanı belli olmayan satıcılar daha çok güven veriyor.
Yıllardır yaşıyorum bir ara mouse için 10fun uğraştım 😂

Maethril_

80+ Bronze

Maethril_

80+ Bronze

Maethril_

80+ Bronze
yıllardır amazonda satıcı olmasam evet lan amazon bozuk galiba diyeceğimde işte bilince öyle olmuyor
Yaaa baya iyi biliyorsun demekki. Sanki algoritmayı oturup sen yazdın ya :D Neyse amazon maaşını yatırmıştır git bak.

GirayHan

80+ Platinum
Ahahaha komiksiniz gerçekten. Umarım başınıza gelirde anlarsın bir gün. Fanboyluğa devam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuştu fanboy.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir markayı gözünüz kapalı şekilde savununca elinize ne geçiyor merak ediyorum. Siz böyle yaptıkça markalar daha çoook tepenize biner.
Hala fanboy diyor kafayı yersin :kekw:

Amazon kitap sattığı tarihten beri üyesiyim o tarihlerde sen dünyada yoktun.

Türkiye'de bir amazon kaldı zaten mümkünse ondan elinizi çekin güzel kardeşim ya.

Amazon bizim gibi iyi niyetli kullanıcılara kıyağını her zaman geçiyor zaten.

Örneği de burada.

1727977292263.png

1727977457213.png

Şu görsele rağmen hala amazon rezilliği diyorsan seni n11'e doğru uğurlayalım.

Bünyamina

80+ Platinum
5 gün sürmez. Çok yakında geçer hesabına. Yapılacak bir şey yok aslında bu duruma. Verdiğin siparişleri algoritma farklı şekilde de anlamış olabilir. Arkadaş söylemiş temiz hesap faslını bu şekilde açıp kullan.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Amazondan S24 Plus satın aldım ve satın aldıktan 10dk sonra siparişim iptal edildi. Neden miş ? 1 hanenin alabileceği sınırı aşıyor muşum. Toptan gözüyle bakıyor yani amazon sanki ben 10 tane S24 satın almışımda. Amazon üzerinden ilk defa telefon almak istedim ve böyle oldu. Para ne zaman iade edilcek 5 gün içinde. 5 günde ne olacak ? Telefonun fiyatı artacak ve 5 gün para işletilmiş olacak. Arkadaşlar amazonun ya algoritması bozuk yada bilerek işletmek için böyle yapıyorlar. Son zamanlarda amazon üzerine olan şikayetler hat safhada kalitelerini tamamen bozmuş durumdalar. Eskiden pahalı olsun amazon olsun derdim şu an ise n11 deki adı sanı belli olmayan satıcılar daha çok güven veriyor.
Hocam 1 adet Nutella aldım Amazon’dan 6 ay sonra aynı sebepten iptal şaka gibi ldşdkdğndldkdşdkşdmdşd ama desteğe yazın çözüyorlar bana çözeceğiz dediler

Maethril_

80+ Bronze
amazondaki satıcıyı maaşlı çalışan sanacak kadar cahilsin
Yazdığımı bile daha anlayamıyorsun :D Ben amazonda satıcı olduğun için mi maaş alıyorsun dedim :D Çocuk bile bunu anlar ama sen anlayamıyorsun.

Top Bottom