Neler Yeni

Amazon.com.tr rezilliği

GirayHan

80+ Platinum

Bünyamina

80+ Platinum
Son düzenleme:

Forum Fedaisi

80+ Bronze
5 yildir amazon kullaniyorum 30 dan fazla urun iade ettim 200 den fazla urun aldim en ufak yardimimda saat farketmeksizin hep yardimci oldular hep lehime karar verildi urun sikintilarinda yani bos yere yaygara kopariyon bence

GirayHan

80+ Platinum
burada arkadaşın sorunu satıcının güvenilir olup olmaması suspend yiyip yememesi değil tek bir sipariş oluşturmasına rağmen saçma bir sebepten siparişinin iptal olması
sorun burda zaten şaka mısınız arkadaş :D

zamanında sistemi suistimal ederek kötüye kullanarak siparişler oluşturmuş, algoritma yakalamış bunun üstüne birde amazon hesap uzmanları da şahsı incelemiş algoritmanın verdiği kararın doğru olduğuna kanaat getirerek elemanın hesabına kısıt atılmış yani double check yapılmış.

şu saatten sonra ne almak isterse sistem adama şunu diyor.

get out of here!

amaç şu ; farklı kategorilerde farklı zamanlarda alışveriş yapmasını engellemek. yani kişiyi yıldırmak ve bir süre sonra sistemin dışına itmek. Yani adam istenmiyor. Amazon diyor ki sana ihtiyacım yok benim siteme girme benden alışveriş yapma bunun insiyatifini alacak kişi benim çünkü şirket benim ve istenmiyorsun...

amaçlanan da başarılmış gibi görünüyor ki adam gelip delirmiş buraya konu açmış :D

liluzivert

80+ Bronze
Amazon ve Google, Project Nimbus üzerinde birlikte çalışıyor. Project Nimbus, İsrail ordusuna ve hükümetine bulut hizmetleri sağlamaya yönelik 1,2 milyar dolarlık bir sözleşmedir. Bu teknoloji, Filistinlilerin daha fazla gözetlenmesine ve onlar hakkında yasa dışı veri toplanmasına olanak tanıyor ve İsrail'in Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerinin genişletilmesini kolaylaştırıyor.

Google ve Amazon, İsrail ordusuna bulut hizmetleri sağlamaya yönelik Nimbus Projesi sözleşmesini ortaklaşa kazandı. Bu, Filistinlilere yönelik baskıyı sürdürmek için kullanılacak 1,2 milyar dolarlık bir sözleşme. Ayrıca Amazon’un CEO’su Andy Jassy 10 ekim 2023’te Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla İsrail askerlerinin yanında olduğunu, İsrail’e destek vermek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını bildirdi.

AWS dahil Amazon ürünlerine para harcamayın
Amazon için çalışmayın
Kindle kitaplarını ve diğer içerikleri Amazon'dan satın almayın
Amazon prime üyeliğinizi iptal edin

yaşadığın ülkedeki hükümetin bile 93738382 tane antlaşması var filistinin savaşta olması beni bağlamıyor savaş üzücüdür olmaması taraftarıyım ama ben amazonda satış yaptım diye filistin yok olmadı

filistin eğitimsizlik ve yanlış stratejiler nedeniyle çöküyor

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Eren n

zamanında sistemi suistimal ederek kötüye kullanarak siparişler oluşturmuş, algoritma yakalamış bunun üstüne birde amazon hesap uzmanları da şahsı incelemiş algoritmanın verdiği kararın doğru olduğuna kanaat getirerek elemanın hesabına kısıt atılmış yani double check yapılmış.

get out of here!

amaç şu ; farklı kategorilerde farklı zamanlarda alışveriş yapmasını engellemek. yani kişiyi yıldırmak ve bir süre sonra sistemin dışına itmek. Yani adam istenmiyor. Amazon diyor ki sana ihtiyacım yok benim siteme girme benden alışveriş yapma bunun insiyatifini alacak kişi benim çünkü şirket benim ve istenmiyorsun...

amaçlanan da başarılmış gibi görünüyor ki adam gelip delirmiş buraya konu açmış :D
dostum adam yapmadım diyor ona göre yorum yapıyoruz burda sen algoritmaya yakalanmış falan diyorsun kanıt var mı elinde yok kanıt bulabileceğimiz bir yer var mı o da yok

GirayHan

80+ Platinum
dostum adam yapmadım diyor ona göre yorum yapıyoruz burda sen algoritmaya yakalanmış falan diyorsun kanıt var mı elinde yok kanıt bulabileceğimiz bir yer var mı o da yok
Yukarda zaten kanıt var hane halkının ihtiyacından fazla ürün aldığı için.Ek Kanıt isteniyorsa arkadaşa söyle müşteri temsilcisine bağlansın ve neden hesap uzmanları tarafından ban yediğini sorsun. Cevap vereceklerdir :kekw: Daha da kanıt istiyorsan internet alemi bu sorundan ağlayan kullanıcılarla dolu.

Maethril_

80+ Bronze
Neyse dediğim gibi büyük ihtimal ile önceden aldığım tableti koruyucusunu kılıfını vesaire aynı kategori diyip iptal etti. Demekki
Yukarda zaten kanıt var hane halkının ihtiyacından fazla ürün aldığı için.Ek Kanıt isteniyorsa arkadaşa söyle müşteri temsilcisine bağlansın ve neden hesap uzmanları tarafından ban yediğini sorsun. Cevap vereceklerdir :kekw: Daha da kanıt istiyorsan internet alemi bu sorundan ağlayan kullanıcılarla dolu.
Kanıt neymiş merak ettim ? Neyi fazla almışım :D Cidden gülünçsün.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,477
İsim
Emre
Discord
necromancerr
5 yildir amazon kullaniyorum 30 dan fazla urun iade ettim 200 den fazla urun aldim en ufak yardimimda saat farketmeksizin hep yardimci oldular hep lehime karar verildi urun sikintilarinda yani bos yere yaygara kopariyon bence
Benimde prime üyeliğim konusunda yardımcı olmuşlardı amazonu çok kullanmıyorum genelde alışveriş yapmadığımdan ancak prime parasını çekip üyeliğim başlamayınca destekle anında iletişime geçmiştim 1 saat içerisinde tekrar üyelik almıştım ertesi gün para hesabıma iade olmuştu.

Maethril_

80+ Bronze

get out of here!

Tüh ya amazon beni istemiyor ahahahaha. Gitte paranı çek hadi yatmıştır hesabına :D Yahu bir sistemin asla hatalını olamayacağını savunuyorsun ya gerçekten yazık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yaygara falan koparmıyorum olurki birnin başınada gelirse böyle bir şeyin var olduğunu bilsin hakkını arasın diye buraya konu açıyorum sen sorun yaşamadın diye kimse yaşamayacak diye bir kaide yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca cevapta veremiyorlar savunduğun amazon kendisi diyor hata olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin diye :D HAHAHAHAHA

Maethril_

80+ Bronze
Fanboycuklara selam olsun. Para iadesi gerçekleşti amazonda hatasını kabul etti arkadaşlar konuyla ilgilenen varsa 12 saatte geldi para. Fanboyluk yapıp çok bilmişlik taslayan arkadaşlar bundan daha komik durumlara düşemezdiniz :D
Ekran görüntüsü 2024-10-04 211910.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
yok
yaşadığın ülkedeki hükümetin bile 93738382 tane antlaşması var filistinin savaşta olması beni bağlamıyor savaş üzücüdür olmaması taraftarıyım ama ben amazonda satış yaptım diye filistin yok olmadı

filistin eğitimsizlik ve yanlış stratejiler nedeniyle çöküyor

Tüm dünyanın gözleri önünde çocukları ve kadınları öldürmeleri senin menfaatinden önemli değil. Özet bu. Fonlayanlardan birisi de sensin. İstediğin kadar günah çıkarmaya çalış ben savaşı desteklemiyorum felan filan...

Sizin gibilerin bugün surlarda kızın kafasını kesip atan namussuzdan bir farkı yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,513
Üyeler
163,331
Son üye
Vebrone
Top Bottom