aynı olay başıma geldi desteğe yazdım direkt yaz canlı desteğe.şuanda evdeyim 2 adet mousepad sipariş vermiştim az önce bi mesaj geldi direkt bana teslim edildiğine dair. siparişlerime girdiğimde de aynı şey var ama bırakın teslim almayı kapı bile çalmadı. ne yapmam gerekiyor bu durumda ? not : amazon
Kargo şirketi yapıyor onu kanka. Hangi kargo şirketi ile geliecektişuanda evdeyim 2 adet mousepad sipariş vermiştim az önce bi mesaj geldi direkt bana teslim edildiğine dair. siparişlerime girdiğimde de aynı şey var ama bırakın teslim almayı kapı bile çalmadı. ne yapmam gerekiyor bu durumda ? not : amazon
bana da aynısı olmuştu 1 gün sonra veya aynı gün getiriyolar normalde siz yine de amazona yazın amaşuanda evdeyim 2 adet mousepad sipariş vermiştim az önce bi mesaj geldi direkt bana teslim edildiğine dair. siparişlerime girdiğimde de aynı şey var ama bırakın teslim almayı kapı bile çalmadı. ne yapmam gerekiyor bu durumda ? not : amazon
Hocam bazı durumlarda saat ile alakalı olduğu için öyle gösterip getiriyorlar canlı desteğe bağlanmanızda fayda var.
aynı olay başıma geldi desteğe yazdım direkt yaz canlı desteğe.
Kargo şirketi yapıyor onu kanka. Hangi kargo şirketi ile geliecekti
teşekkür ederim hepinize. bi an direkt bana teslim edildiği yazınca bi de link görünce dolandırıcı olmasından şüphelendim de sanırım ara sıra oluyor. en iyisi müşteri hizmetlerine yazayım.bana da aynısı olmuştu 1 gün sonra veya aynı gün getiriyolar normalde siz yine de amazona yazın ama
Mng kargo mu ?şuanda evdeyim 2 adet mousepad sipariş vermiştim az önce bi mesaj geldi direkt bana teslim edildiğine dair. siparişlerime girdiğimde de aynı şey var ama bırakın teslim almayı kapı bile çalmadı. ne yapmam gerekiyor bu durumda ? not : amazon
Hayırlısı olsun...agt kargo hocam. müşteri hizmetleri 3 gün içinde yeni ürün gönderimi veya para iadesi yapılır dedi beklicez mecbur.
Kargo şirketi ögün teslim etmek zorunda kalıyor. Edemediği için şikayet mi ceza mi kota mi hangisi bilmiyorum ondan kurtuluyor. Siz yine de yarın arayinteşekkür ederim hepinize. bi an direkt bana teslim edildiği yazınca bi de link görünce dolandırıcı olmasından şüphelendim de sanırım ara sıra oluyor. en iyisi müşteri hizmetlerine yazayım.
Valla sırf erken gelsin diye amazon prime aldım 5 gündür bekliyorum...Kargo şirketi ögün teslim etmek zorunda kalıyor. Edemediği için şikayet mi ceza mi kota mi hangisi bilmiyorum ondan kurtuluyor. Siz yine de yarın arayin
Hocam bu dönemlerde çok yoğun maalesef. Genelde kolay gelsin ile geliyor diye kargocu ablanın numarasını aldım. Bu hafta mahvoldum diyo kadınValla sırf erken gelsin diye amazon prime aldım 5 gündür bekliyorum...