Arama sonuçları: *

1. Bermud4

🔥İndirim Trendyol hediye çeki ve polosmart gamepad

Polosmart bende var kullanıyorum kullanış olarak çok kaliteli sadece şöyle bir sıkıntısı var orjinal olmadığı için bazen ayar yapmak zor olabiliyor. Örnek olarak fifayı eğer xboxtan açarsam microsoft olduğu için xbox kontrolcüsü olarak görüyor oda ayarları bozuyor ama EA clientinden açtığımda...
  2. Bermud4

275 türk lirası fazlamı

Babasına göre kolay kazanılmıyordur. Emekçi çalışanlara göre yani :unsure:
  3. Bermud4

Yardım Bilgili olan şahıslar yardımcı olursa sevinirim

kardeşim siber güvenliğe giriyormu bilmiyorum ama giriyor sanırsam direk onlara şikayet et bi mesajla çözerler işi. kanıtlarında var zaten.
  4. Bermud4

İtopya ya ulaşabilen var mı?

kanka bende mail attım dönmediler telefonda aradım tam 1 saat boyunca önümde tek kişi vardı o tek kişiyi bekledim 1 saat 15 dakkayı geçince kapatım bilerek hatta bırakıyorlar.
  5. Bermud4

Sipariş vermediğimiz halde adımıza kargo geldi

herkesin aklında aynı video.. murat abi gf....
  6. Bermud4

incehesap kargo süresi

bugün çalışmaya başlamışlardır. bi kaç güne kargolarlar bence yoksa arar söylersin.
  7. Bermud4

Sipariş vermediğimiz halde adımıza kargo geldi

mng kargooyu arayıp bilgi alın.
  8. Bermud4

[Oylama] Hangi kargo firmasından memnunsunuz ?

bilgisayarı ve parçalarını ups ile alıp gönderdim. müşteri hizmetleri güzel hemde baya iyi ama özen göstermiyorlar pek ve çok da hızlı değil ve işlemleri hemen girmiyolar internet takip yerine. yurt içi iydir.
  9. Bermud4

Sahibinden de satılan ucuz telefonlar.

yurtdışı kayıtlımı? o telefonlara hiç bulaşma derim
  10. Bermud4

itopya hakkında

bende mail attım bi hafta oldu dönmedi muhtemelen ararsan da zor ulaşırsın
  11. Bermud4

Türkiye deki 2.el algısı.

özellikle araba sektöründe kendini zeki sananlar var 15 bine aldığı arabayı 25 bine satıp seviniyor habluki bilmiyor diğer arablarda aynı şekilde artıyor kar etmiyor yani. ama işte türk milleti sorsan ekonomi çok iyi.
Top Bottom