Neler Yeni

Yardım Bilgili olan şahıslar yardımcı olursa sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Evet arkadaşlar Bir konuda bilgisi olanlardan destek alıcağım

Tahminen 3 hafta 1 ay civarı önce bir adamdan sahibinden.com dan bir HDD aldım ve adam kargoladı gelen kargo evime varmasına 10 dk kala adama yazdım adam yanlış kargoladığını söyledi ben geri iade ettim bu olay tam 3 kez yaşandı ve bana 3 kez yanlış kargo gönderdi bende geri iade ettim en son paramı iade etmesini istedim ve beni bayramdan öncesinden bu güne kadar halen oyalıyor İsmini Cismini numarasını Attığım İbanda da ismi falan her şey belli konuşmalarda duruyor adamın parayı atma gibi bir niyeti yok Türkiye'de bu insana gidip hangi yasal süreç başlatmam gerek beni yönlendirirmisiniz lütfen anlamıyorum ilamsız icra takibi başlat dedi arkadaşım tam anlamıyorum ne yapmam lazım tam olarak?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
İlk önce konuşmalarınızı ss alın adam silmeden sonra da bu durumu sahibinden e bildirin son olarak tüketici hakem heyetine gidin.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet arkadaşlar Bir konuda bilgisi olanlardan destek alıcağım

Tahminen 3 hafta 1 ay civarı önce bir adamdan sahibinden.com dan bir HDD aldım ve adam kargoladı gelen kargo evime varmasına 10 dk kala adama yazdım adam yanlış kargoladığını söyledi ben geri iade ettim bu olay tam 3 kez yaşandı ve bana 3 kez yanlış kargo gönderdi bende geri iade ettim en son paramı iade etmesini istedim ve beni bayramdan öncesinden bu güne kadar halen oyalıyor İsmini Cismini numarasını Attığım İbanda da ismi falan her şey belli konuşmalarda duruyor adamın parayı atma gibi bir niyeti yok Türkiye'de bu insana gidip hangi yasal süreç başlatmam gerek beni yönlendirirmisiniz lütfen anlamıyorum ilamsız icra takibi başlat dedi arkadaşım tam anlamıyorum ne yapmam lazım tam olarak?
Ben olsam 1 hdd parası için uğraşmazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim hayır öyle bişey yapmam o para benim için önemli ben öğrenciyim zar zor biriktiriyorum o parayı gidip hakkımı arayacağım zaten onun için bilgili insanların yönlendirmesini istedim mesajlarım duruyor hepsi yedeklerini de aldım silinmez zaten attığım dekont ziraat hesap hareketlerinde mevcut ve dekont olarak PDF ide mevcut sahibindenede bildirdim harcama itirazında bulundum ziraatden 30-180 gün dediler bende şimdi savcılığa gideyim o zaman yarın ilk iş işlem başlatayım

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
kardeşim siber güvenliğe giriyormu bilmiyorum ama giriyor sanırsam direk onlara şikayet et bi mesajla çözerler işi. kanıtlarında var zaten.

Top Bottom