Neler Yeni

Türkiye deki 2.el algısı.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Türkiye şartlarında mı??Komiksin.SIFIR ALACAK PARAM OLSA 2.EL Mİ BAKARIM sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıdık daha sıkıntı yav.
Sen beni anlamadın arada çıkar böyleleri paran var ise sıfır al yok ise alma bura öyle bir yer ki rx570 Li sisteme 6000 TL yazıyorlar

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
özellikle araba sektöründe kendini zeki sananlar var 15 bine aldığı arabayı 25 bine satıp seviniyor habluki bilmiyor diğer arablarda aynı şekilde artıyor kar etmiyor yani. ama işte türk milleti sorsan ekonomi çok iyi.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Letgo ,sahibinden vb. 2.el satış platforumların da size bir sorundan yakınacağım:).Mesela bir x cihazını arıyorsunuz ve bunun sıfırı 2500tl.Zeki abilerimiz elindeki hiç açılmamış, sıfır vb. nedenlerle buda sıfır gibi(bununa garantisi yok tabii ki belki açtı kullandı geri koydu) ben neden 2500tl ye satmayayım diyor.Peki güzel abicim benim eğer sıfır alacak param olsa buraya mı bakarım?Belki dolandırıcısın,belki kusurlu mal göndereceksin?O kadar param olsa zaten sıfır alırım.Bu tür ilanları görüp çıldırmamak elde değil dostlar...Örnekte sıfırından pahalıya satıyor.
hocam bizim ülkemiz 5 kuruş için vatanını satacak kadar ucuz bir ülkeyiz öyle diyim örnek veriyorum korona virüsü türkiye ye ulaşınca maske fiyatları aşırı artması yada kolanya fiyatların da aşırı artması yada başka bir örnek oyun konsollarına %50 ek vergi gelmesi

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
r5 1600af=r5 2600 boşuna para vermeyin//r5 1600af i3 9100f ten daha iyidir ,9400f ten de aradaki farkla soğutma alıp hız aşırtma yapılırsa aynı seviyelere gelir//Gtx 1660ti,Gtx 1660superden daha güçlüdür//Su630, Su650 ve James Donkey ssdler kronik sorunludur(Adatanın tüm ssdleri kronik sorunlu değildir,James donkeyin m2 ssdlerinde sorun yoktur)//RTX2080ti'ın AMD cephesinde rakibi yoktur.//
Devlet bi salsan da sadece kendime alsam.
okudumdajamesdonkeyin ssdsin de ne sıkıntıvar
Nasıl olsa tanıdık almazsa ayıp olur fln deyip geçir babam geçir.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Türkiye şartlarında mı??Komiksin.SIFIR ALACAK PARAM OLSA 2.EL Mİ BAKARIM sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tanıdık daha sıkıntı yav.
ben zamanında iyi ki pc bileşenlerine tam hakim olmayan bir tanıdığımdan indirimle imzadaki pc yi almışım (imzadaki sistem sayılır ekipmanlar yok işlemci core2 duo e4500 sadece 1 tane 500gb hdd var 500e satıyordu 300 e aldım bana i5 3. nesil ve gt730 olarak satacaktı gelince anladım ekran kartının gtx750ti olduğunu görünce itiraz etmedim işin komiği fiyatı düşürmek için ekran kartının güçsüz olduğunu ve 2. elinin 120₺ civarında olduğunu söylemiştik kendi bilgisizliği yada sistemi bana kakalamak için sistem özelliklerini sallaması kendinin kazıklanmasına sebep oldu 2019 yılında aşırı ucuz ama ölü bir yatırım oldu lga775 o ayrı bir konu) yani biraz üçkağıtçılık olacak ama anlamadığı konudaki bir ürünü ucuza kurtarabilirsiniz)

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
r5 1600af=r5 2600 boşuna para vermeyin//r5 1600af i3 9100f ten daha iyidir ,9400f ten de aradaki farkla soğutma alıp hız aşırtma yapılırsa aynı seviyelere gelir//Gtx 1660ti,Gtx 1660superden daha güçlüdür//Su630, Su650 ve James Donkey ssdler kronik sorunludur(Adatanın tüm ssdleri kronik sorunlu değildir,James donkeyin m2 ssdlerinde sorun yoktur)//RTX2080ti'ın AMD cephesinde rakibi yoktur.//
Devlet bi salsan da sadece kendime alsam.
okudumdajamesdonkeyin ssdsin de ne sıkıntıvar
Sorunlu çıkabiliyorlar.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,391
İsim
Kaan
ben zamanında iyi ki PC bileşenlerine tam hakim olmayan bir tanıdığımdan indirimle imzadaki PC yi almışım (imzadaki sistem sayılır ekipmanlar yok işlemci core2 duo e4500 sadece 1 tane 500gb HDD var 500e satıyordu 300 e aldım bana i5 3. nesil ve gt730 olarak satacaktı gelince anladım ekran kartının gtx750ti olduğunu görünce itiraz etmedim işin komiği fiyatı düşürmek için ekran kartının güçsüz olduğunu ve 2. elinin 120₺ civarında olduğunu söylemiştik kendi bilgisizliği yada sistemi bana kakalamak için sistem özelliklerini sallaması kendinin kazıklanmasına sebep oldu 2019 yılında aşırı ucuz ama ölü bir yatırım oldu lga775 o ayrı bir konu) yani biraz üçkağıtçılık olacak ama anlamadığı konudaki bir ürünü ucuza kurtarabilirsiniz)
asdsadasdasdadadsada

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Letgo ,sahibinden vb. 2.el satış platforumların da size bir sorundan yakınacağım:).Mesela bir x cihazını arıyorsunuz ve bunun sıfırı 2500tl.Zeki abilerimiz elindeki hiç açılmamış, sıfır vb. nedenlerle buda sıfır gibi(bununa garantisi yok tabii ki belki açtı kullandı geri koydu) ben neden 2500tl ye satmayayım diyor.Peki güzel abicim benim eğer sıfır alacak param olsa buraya mı bakarım?Belki dolandırıcısın,belki kusurlu mal göndereceksin?O kadar param olsa zaten sıfır alırım.Bu tür ilanları görüp çıldırmamak elde değil dostlar...Örnekte sıfırından pahalıya satıyor.
senin gösterdiğin fiyatlar ithalatcı garantili, adamın cihazı belki tr garantilidir

Top Bottom