Neler Yeni

Türkiye deki 2.el algısı.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
senin gösterdiğin fiyatlar ithalatcı garantili, adamın cihazı belki tr garantilidir
aaa bir sorun var tr garantili den bile pahalıya koymuş yoksa ben mi kör oldum acaba??
Mesaj otomatik birleştirildi:

ithalatcı garantili ürünler her zaman daha ucuz olur. Bunu bilmek gerekir aradaki fark budur.
Nedense bana açıklam da ''TR GARANTİLİ DİYE KAZIK'' yazmıyor gibi geliyor.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
aaa bir sorun var tr garantili den bile pahalıya koymuş yoksa ben mi kör oldum acaba??
mesele fiyat değil, arkadaş aralarında fark olmadığını söylemiş onu dile getiriyorum. Kargoyla, riskiyle, beklemeyle uğraşmak istemeyen insanlar gidip oradan alabilir, herkes hür. İsterse 5bin yazar eleştirmek kimseye düşmez

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mesele fiyat değil, arkadaş aralarında fark olmadığını söylemiş onu dile getiriyorum. Kargoyla, riskiyle, beklemeyle uğraşmak istemeyen insanlar gidip oradan alabilir, herkes hür. İsterse 5bin yazar eleştirmek kimseye düşmez
Ben burada bu fiyata koyamaz demiyorum ki.Sadece ne kadar saçma olduğunu belirtiyorum bu sadece bir örnek,bunun gibi 100lerce örnek var.Neyse iyi geceler.

TwinCharger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
YUSUF CAN
Twitter
peonwork
Ben burada bu fiyata koyamaz demiyorum ki.Sadece ne kadar saçma olduğunu belirtiyorum bu sadece bir örnek,bunun gibi 100lerce örnek var.Neyse iyi geceler.
Saçma ise almayın hocam, iyi geceler

Top Bottom