Arama sonuçları: *

1. Byte

Yardım Gaminggentr mağazada peşin fiyatına taksit yapıyor mu?

Bi ara World karta yapıyordu. Şuan peşin fiyatına taksit yapan PC satışı yapan firma yok galiba. Vatan sadece 3 taksit yapıyor peşin fiyatına.
  2. Byte

İncehesap “Dijital koddur. Fiziki ürün degildir.” Ne anlama geliyor.

Sanal ürün gibi düşünün .Aslında bu ürün fiziken stoklarında olmadığı için envanterlerini kontrol altında tutarken karışıklık olmaması amacıyla sanal bir ürün yaratıyorlar. Ama bunu kullanıcıya göstermeleri hata olmuş. Sorun yok yani. Vergi sistemi için de bunu yapıyor olabilirler.
  3. Byte

Yardım Arkadaşlar sarı site de bi mağaza buldum güvenilir mi?

Bedava peynir sadece fare kapanında olur. 30K ya iphone 15 satan yer varsa direkt uzaklaş.
  4. Byte

Userbenchmark sitesini neden kullanmamalısınız

Hocam elinize sağlık. Söylediklerinize katılıyorum. Bu ülkedeki malum haber kanalları ne ise UserBenchmark da odur. İtibar etmeyin kesinlikle.
  5. Byte

❌İndirim Bitti! Corsair iCUE AF120 RGB Elite 120 mm 3lü - 1174 TL

Şu fanlar yeni çıktı çok beğeniyorum ama fiyatı çok yüksek ya. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C64S73ZJ/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1
  6. Byte

sahibindende trollendim

Cevap bile vermeyin. Çok var böyleleri. Kafaya takmayın. İyi satışlar.
  7. Byte

Vatan Bilgisayar Yanlış Ürün mü Gönderdi ?

Umarım iade alırlar.
  8. Byte

Sonuçta başlık hatası. Zaten şimdi araştırdım bu ürün yabancı sitelerde 1x olarak satılıyor. 2x olarak satışı olmayan bir ürün.
  9. Byte

Google' a bile 2x140mm yazınca 2 adet satılan fanlar listeleniyor. Başlık hatasını kabul etmiyorlar. Yarın mağazadan iade etmeyi deneyeceğim.
  10. Byte

Sanki ilk defa alışveriş yapıyoruz. Müşteri hizmetleri sa la k yerine koyuyor insanı. Özellikleri 2x140mm diyor dalga mı geçiyor
  11. Byte

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ürün 2 adet 140mm fan olarak satışta değil mi ? Ben mi yanlış görüyorum. Satın aldım 1 adet geldi. Müşteri hizmetlerini aradım, ebatları 2x140mm diyorlar. Ürün 1 adet diyor. Ürünün kutusunda zaten 2x140 mm bile yazmıyor başlık hatası yapmışlar ancak beni *****...
  12. Byte

Amazon TR İade Sürecim

Ben okuduklarımdan şunu anladım, mouse size geri geliyor ve ücret iadeniz de yapıldı. Doğru mudur ?
  13. Byte

(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !

Komple sistemi iade edemiyor musunuz ?
  14. Byte

bu site güvenilir mi??

Ticari veya mersis no paylaşmamışlar sitelerinde. Paylaşmış olsalardı kontrol ederdik.
Top Bottom