Arama sonuçları: *

1. D

Yardım IDM Aldım Fakat Satıcı Geri Dönüş Yapmadı

Kendi siteleri olan Lacivert Bilgisayar değilde IDM TR olarak geçen siteden aldım dün sipariş verdim hala dönüş yok. Açıklamaya istediklerini de yazdım mail de attım yok
  2. D

Konuyu tekrar üste çıkarıyorum tekrar akşam saatleri oluyor hala bi hareket yok. Maile dönmediler sipariş için mail atmadılar. Sms gelmedi. Benim aldığım siteden alan var mı başka
  3. D

Kart olarak kredi kartı yazıyordu bende sadece kredi kartı kabul oluyordur diye düşünerek transfer ile gönderdim 1735840112 Bakalım o zaman sürekli bakmayı bırakıyım
  4. D

http://www.internetdownloadmanager.com.tr/
  5. D

Güvendiğim diyemem de sonuçta IDM kendi sitesinde direk bu sitenin linkini koymuşlar istersen sende kontrol et
  6. D

Dediğim gibi şuan çalışma saati dışı olduğu için muhtemelen kapalı. Aradığında öyle söylüyor enazından kapalı olduğunu
  7. D

Bu siteden aldım kendi sitesi lacivert bilgisayar olan değil. IDM sitesi buraya yönlendirdi direk. Transfer yaparkende gerekli sipariş kodunu girdim 1735835571 Bir üstte yazdım IDM sitesine girerek kontrol edebilirsin
  8. D

Yurtiçi transfer. TR satıcı Lacivery Bilgisayar ismi. TR ibanına transfer yaptım
  9. D

Ara ara yenileyip bakıyorum ama bi dönüş yok. Mailde attım kendilerine
  10. D

Ömür boyu lisans için 650TL olduğu için uğraşmamak adına aldım ama bi dönüş alamadım hala. Saat geç olduğu için muhtemelen telefonla desteğide şuan kapalı
  11. D

IDM kendi sitesinden direk yönlendirdiği yetkili satıcıdan IDM ömür boyu lisans satın aldım ama hala bi geri dönüş almadım. Burdan daha önce alan varsa ne kadar sürede teslim edildi bilgi verirse sevinirim.
  12. D

Voltaj regülatörü mü Online Ups mi

Ups ilk defa kullanıyorum kusura bakma bi sorum olacak. Ups açıkken online konumda upsten fiş çıkarıp takabilir miyim? Mesela 2. Monitör fişini çekmem lazım pc yi kapatıp çeksem sorun olur mu fişini ve kasadaki kablosunu
  13. D

Anlamıyorum elektrik işinden de korkarım. Anlamadığım işe buluşmam riskli ise. Ama cidden uyutmuyor ya alışcaz zamanla ya da başka çözüm bulucaz
  14. D

Hiç o riske giresim yok anlamıyorum da zaten. Sadece geceleri fişini çekerim. Gündüz ben olmasamda evde çalışır geceleride 8 10 saat kapalı kalır.
  15. D

Bu gece anladım gerçekten uyunmuyor bunun sesine. 3 saat falan zor uyumuşumdur. Buna mutlaka bi çözüm lazım
  16. D

Elektrik işlerindende anlamam korkarım. Bu riske ses için girmem başka çözüm bulmak lazım
  17. D

Sağol reis de sesli çalışıyor ya şuan şarj dolsun diye açık pc yi kullanmaya şarjı dolduktan sonra başlayacağım inşaallah. Ama ses sorununa bi çözüm gerek. Bazı kişiler sessiz fan ile değiştirmişler ama açılınca garantisi gidiyor veya ufacık bi yanlışlıkla cihaz gider. İçinde dokunulursa yanlış...
  18. D

Hırsıza kafayı koymuş adama hiç bişi dayanmaz da hayırlısı. Bi çözüm gelmiyor aklıma hiç. Kapatmak zorunda kalabilirim evde olmadığım zaman. Akşamdan akşama evde oluyorum.
  19. D

Hiç tekin bi mahallede değiliz ki balkon açık teras var balkona herkes kolayca girebilir çalınır muhtemelen üst katlarda olsam olurdu da
  20. D

Schneider en iyisi diyor herkes. 1k başka marka ups izledim internette onun sesi daha bile fazlaydı gibi geldi. Ben 3k için bu sese iyi diyorum ama gece biraz rahatsız eder. 1735053120 Balkonda upsi takacağım bir priz de yok ama onu nasıl çözücez
Top Bottom