Neler Yeni

Voltaj regülatörü mü Online Ups mi

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Valla hocam gerisi sizde artık ben tüm gerekli şeyleri söylediğimi düşünüyorum.
Gerekirse demirden kafes yaparsın yinede koyarsın onu oraya.
Hırsıza kafayı koymuş adama hiç bişi dayanmaz da hayırlısı. Bi çözüm gelmiyor aklıma hiç. Kapatmak zorunda kalabilirim evde olmadığım zaman. Akşamdan akşama evde oluyorum.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Gökhan
Yaşadığım bazı sıkıntılar var çözüme ulaşmadı. Servise gitti pc. Bazı parçalar değişmiş olarak geri geldi. Elektrik kaynaklı olabilir diyerek upse yöneldim. Bunu sipariş verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xpg kasanın 80+ gold 750w
tier listte tier e olan bir psumuş zaten ups de almışsınız hayırlı olsun

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
tier listte tier e olan bir psumuş zaten ups de almışsınız hayırlı olsun
Sağol reis de sesli çalışıyor ya şuan şarj dolsun diye açık pc yi kullanmaya şarjı dolduktan sonra başlayacağım inşaallah. Ama ses sorununa bi çözüm gerek. Bazı kişiler sessiz fan ile değiştirmişler ama açılınca garantisi gidiyor veya ufacık bi yanlışlıkla cihaz gider. İçinde dokunulursa yanlış yere ölüme götürüyormuş

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Gökhan
Sağol reis de sesli çalışıyor ya şuan şarj dolsun diye açık pc yi kullanmaya şarjı dolduktan sonra başlayacağım inşaallah. Ama ses sorununa bi çözüm gerek. Bazı kişiler sessiz fan ile değiştirmişler ama açılınca garantisi gidiyor veya ufacık bi yanlışlıkla cihaz gider. İçinde dokunulursa yanlış yere ölüme götürüyormuş
eldivenle açarsın içini hocam ama dediğin çok da yanlış değil içindeki kapasitörlere dokunmak ölümcül olabilir

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
eldivenle açarsın içini hocam ama dediğin çok da yanlış değil içindeki kapasitörlere dokunmak ölümcül olabilir
Elektrik işlerindende anlamam korkarım. Bu riske ses için girmem başka çözüm bulmak lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bu gece anladım gerçekten uyunmuyor bunun sesine. 3 saat falan zor uyumuşumdur. Buna mutlaka bi çözüm lazım

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Gökhan
Bu gece anladım gerçekten uyunmuyor bunun sesine. 3 saat falan zor uyumuşumdur. Buna mutlaka bi çözüm lazım
hocam içini açacaksan eldiven giy artı söküp takarken tornavidaya da dikkat et tornavidanın yanlış bir yere değmesiyle alete kısa sevre yaptırabilirsin. prize takılı olmasa ve bataryası sökülse dahi kapasitörlerde halen enerji kalmış olabiliyor

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
hocam içini açacaksan eldiven giy artı söküp takarken tornavidaya da dikkat et tornavidanın yanlış bir yere değmesiyle alete kısa sevre yaptırabilirsin. prize takılı olmasa ve bataryası sökülse dahi kapasitörlerde halen enerji kalmış olabiliyor
Hiç o riske giresim yok anlamıyorum da zaten. Sadece geceleri fişini çekerim. Gündüz ben olmasamda evde çalışır geceleride 8 10 saat kapalı kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emircan Sivri
Hiç o riske giresim yok anlamıyorum da zaten. Sadece geceleri fişini çekerim. Gündüz ben olmasamda evde çalışır geceleride 8 10 saat kapalı kalır.
Kalkışmayın öyle bir topa heleki anlamıyorsanız ben elektrik ve elektronikçiyim aynı zamanda kondansatörde halen güç olabilir o yüzden siz ellemeyin hem garanti kapsamından çıkmasın.

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Kalkışmayın öyle bir topa heleki anlamıyorsanız ben elektrik ve elektronikçiyim aynı zamanda kondansatörde halen güç olabilir o yüzden siz ellemeyin hem garanti kapsamından çıkmasın.
Anlamıyorum elektrik işinden de korkarım. Anlamadığım işe buluşmam riskli ise. Ama cidden uyutmuyor ya alışcaz zamanla ya da başka çözüm bulucaz

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Ups ilk defa kullanıyorum kusura bakma bi sorum olacak. Ups açıkken online konumda upsten fiş çıkarıp takabilir miyim? Mesela 2. Monitör fişini çekmem lazım pc yi kapatıp çeksem sorun olur mu fişini ve kasadaki kablosunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom