Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Yardım Amazon agt kargo perşembe günü olan siparişi hala getirmemiş

Hocam hasarlı gelen kargo prime ileydi öbürleri normal :D
  2. F1nerF1rst

Yardım Amazon agt kargo perşembe günü olan siparişi hala getirmemiş

Aynı gün teslimqt açılımı normalde ben daha önce 4 defa hiç sorun yaşamadan teslim aldım kargoyu 1 kere kargoda hasar vardı kurye arkadaş güzel ilgilendi kapıda tutanak tuttu benimle iyiydi aslında
  3. F1nerF1rst

Yardım Amazon ne zaman kargoya verir

amazondan iade istedim idar etsin diye alacaktım vaz geçtim samsung buds 2 alıcam 2.el 800 900 e
  4. F1nerF1rst

basılı tutuyorum 10 15 kere arka arkaya tıkladım tepki yok sadece kutuda hafif oynatınca soldaki gibi beyaz yanıyor gidiyor
  5. F1nerF1rst

Hocam şöyle söyleyeyim ikisinide çıkarttım sol taraf beyaz mavi yandı söndü telefona eşleşti bt ile de ses geliyo falan sağ taraf kutudayken mavi ışığı yanıyor kutuya koyunca kutunun ışığı yanıyıe fakat sağ taraf eşlenmiyor ve ses gelmiyor 1690034900 Kutudan çıkarttığım gibi sağ tarafın ne...
  6. F1nerF1rst

Hocam kulaklığın sağdaki taraf mavi ışık yanıyoe kutuda ama eşleştiremedim çıkarınca hiç bir ışığı yanmıyor sizde bir sorun yaşadınız mı böyle
  7. F1nerF1rst

Keysmart marka beyaz eşya

hocam altta da belirtmiş arçelik markası diye çok da takılacak bir şey yok yani arçelik olarak düşünün ürünü
  8. F1nerF1rst

Aynen öyle airpodsu satmayı düşünmüyorum evde birine vericem büyük ihtimalle fakat satarsam gear saat ile buds 2 alırım 1689734733 Şuanlık 170 tl ye a101 jandarma airpodslar varken üzmeyecektir diye ümit ediyorum bu kulaklığı go air modelinin incelemesi çok fakat pop modelinin yok gördüğüm...
  9. F1nerF1rst

Bütçem olmadığı için bunu tercih ettim hocam :) amazon 120 tl kupon verdi naysta da 115 tl cashback vardı biriken kulaklığı ben 170 liraya almış oldum şuanda buds 2 nin b sini alamam 170 liraya
  10. F1nerF1rst

Normalde onu alacaktım bilgisayar kulaklığımda bozulmuştu o yüzden bilgisayara kulaklık alınca bunu aldım pişman etmeyecektir diye umuyorum yakın süreçte buds 2 alıcam zaten fakat alana kadar idare etsin beni yeter
  11. F1nerF1rst

Teşekkürler hocam konuyla alakasız olacak biliyorum fakat aralarında çok fark var mıdır pop ile normal go airin birde şarj durumu nasıl 1689733710 Hocam tabii ki beklemekten yana sorunum yok fakat iphone kullanıyordum samsunga geçtim airpodsum samsung ile beklediğim kadar tutarlı çalışmıyor ve...
  12. F1nerF1rst

Şu kulaklığı amazondan aldım dostlar fakat 3 gün önce siparişi verdim ortada ne kargo var ne bişey ürün siparişte boş boş duruyor Amazon Tr üstünden aldım yurt dışından da gelmiyor ürün
  13. F1nerF1rst

Sahibinden alıcı dolandırıcı galiba

Çoluk çocuk hocam zaten ya gece gece benide eylendirdi sağolsun
  14. F1nerF1rst

Linkte hiçbişey yok girdim baktım vpnle hocam
  15. F1nerF1rst

yazdım hocam 1688685967 Aynı şeyi yazıyor
  16. F1nerF1rst

2.hesapla yazıyor birde attığı linkte acayip saçma sapan bir şey 1688684536 hesaplar kapanıyor hocam anında
  17. F1nerF1rst

:D çokuk çocukla uğraşıyoruz gece gece
  18. F1nerF1rst

Dalga geçiyorum sadece hocam uğraştığıma deymez
  19. F1nerF1rst

Param güvende ile sık sık alışveriş yapıyorum hocam uygulamadan ve sahibindenden bana sms geliyor oradan anladım 1688683884 Koparttı ya
Top Bottom