Neler Yeni

Keysmart marka beyaz eşya

Stayy

80+
Ekran görüntüsü 2023-07-19 153322.png

Arkadaşlar forumda baya bir keysmart marka ile ilgili konu açtım yorum gelmedi bugün bu markayı aldım umarım pişman olmayız halen soruyorum kullanıpta memnun olan var mı veya bu marka ürünü ile yaşadıklarınız neler ? teşekkürler.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar forumda baya bir keysmart marka ile ilgili konu açtım yorum gelmedi bugün bu markayı aldım umarım pişman olmayız halen soruyorum kullanıpta memnun olan var mı veya bu marka ürünü ile yaşadıklarınız neler ? teşekkürler.
hocam altta da belirtmiş arçelik markası diye çok da takılacak bir şey yok yani arçelik olarak düşünün ürünü

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Alıntıyı görüntüle
Arçelik bile artık dandik ürün yapıyorlar ama bu paraya asla üzmez

Reindi

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
bu dolap baya küçük ama yetecek mi size?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu dolap baya küçük ama yetecek mi size?
ben iş yerime aldım 2 kola koyunca dolap bitiyor çok küçük bu magnum alıyor mini 6 lı 4-5 tane koyunca bitiyor hemen dondurucu anca tek yaşarsan yeter bu 3-5 kişilik aile iseniz iade edin

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
400 LT yakın olan diğer Arçelik üretimleri 11 civarında zaten. Bence büyük boyut tercih edilmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Bağ evim için aldım. Sonra boyunu görünce vazgeçtim. Az malzeme için iş görür. Boyu kısa olmasına rağmen eni güzel. Fakat bana yetersiz gelecekti ebatları. o yüzden iptalini gerçekleştirdim.

Stayy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buzdolabına çok bir şey koymayacağız 4 kişilik aileyiz artık günümüzde evde yemek yapmakla dışarıdan bir şey sipariş vermenin fiyatı aynı oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renk bizim için çok önemliydi arkadaşlar ve fiyatı gayet uygun geldi aldık bakalım memnun olacak mıyız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,327
Üyeler
164,477
Son üye
burhankulum709
Top Bottom