hocam altta da belirtmiş arçelik markası diye çok da takılacak bir şey yok yani arçelik olarak düşünün ürünüAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar forumda baya bir keysmart marka ile ilgili konu açtım yorum gelmedi bugün bu markayı aldım umarım pişman olmayız halen soruyorum kullanıpta memnun olan var mı veya bu marka ürünü ile yaşadıklarınız neler ? teşekkürler.
Arçelik bile artık dandik ürün yapıyorlar ama bu paraya asla üzmezAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar forumda baya bir keysmart marka ile ilgili konu açtım yorum gelmedi bugün bu markayı aldım umarım pişman olmayız halen soruyorum kullanıpta memnun olan var mı veya bu marka ürünü ile yaşadıklarınız neler ? teşekkürler.
No-frost olması, inox-gri renk olması ve fiyatının uygun olması beni cezbettiArçelik bile artık dandik ürün yapıyorlar ama bu paraya asla üzmez
bu dolap baya küçük ama yetecek mi size?Alıntıyı görüntüle
ben iş yerime aldım 2 kola koyunca dolap bitiyor çok küçük bu magnum alıyor mini 6 lı 4-5 tane koyunca bitiyor hemen dondurucu anca tek yaşarsan yeter bu 3-5 kişilik aile iseniz iade edinbu dolap baya küçük ama yetecek mi size?