Neler Yeni

Yardım Amazon ne zaman kargoya verir

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Şu kulaklığı amazondan aldım dostlar fakat 3 gün önce siparişi verdim ortada ne kargo var ne bişey ürün siparişte boş boş duruyor Amazon Tr üstünden aldım yurt dışından da gelmiyor ürün

Ekler

• Screenshot_20230719_043226_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20230719_043226_Amazon Shopping.jpg
    169.8 KB · Hit: 78

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
C.S.
Satıcı amazon mu ? Amazon ise 2 gün içinde depodan çıkmış olur.
Zaten size yaklaşık 1 hafta kadar teslim süresi verilmiş. Bakın, varış zamanına, pazartesi diyor.
En geç pzt elinizde olur.

ConquerorXIV

80+ Gold
bu prime day de çok yoğunluk oldu muhtemelen 1 günde teslimatı bırak 3 siparişimin 2si 3gün diğeri 2 gün gecikmeli kargoladılar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu kulaklığı amazondan aldım dostlar fakat 3 gün önce siparişi verdim ortada ne kargo var ne bişey ürün siparişte boş boş duruyor Amazon Tr üstünden aldım yurt dışından da gelmiyor ürün
toplam 5 günü bulabilir

Livaković

80+ Silver
Adamlar kaliteli indirimler yaptılar halada yapıyorlar yoğunluk çok normal biraz beklemek kimseyi öldürmez amazon bu her türlü memnun eder :)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon bozdu bende bekliyorum kaç gündür kargoya versin diye.

Jlab go Air modelini kullanıyorum memnunum
Teşekkürler hocam konuyla alakasız olacak biliyorum fakat aralarında çok fark var mıdır pop ile normal go airin birde şarj durumu nasıl

Adamlar kaliteli indirimler yaptılar halada yapıyorlar yoğunluk çok normal biraz beklemek kimseyi öldürmez amazon bu her türlü memnun eder :)
Hocam tabii ki beklemekten yana sorunum yok fakat iphone kullanıyordum samsunga geçtim airpodsum samsung ile beklediğim kadar tutarlı çalışmıyor ve sporda otomstik kulak algılama yüzünden spora gitmek istemiyorum şuanda çalan şarkılsr dikkatimi çekmiyor ve eski sevgilim ile aynı salondayım :) muhattap olmamak için kulaklık takmam gerekiyor zaten işten yorgun çıkmış oluyorum spora geçiyorum müzik hevesim oluyor o da benche yat kalk yaparken otpmatik kulak algılama her dakikada 3 5 kere müziği kesince kanser oluyorum

bu prime day de çok yoğunluk oldu muhtemelen 1 günde teslimatı bırak 3 siparişimin 2si 3gün diğeri 2 gün gecikmeli kargoladılar

toplam 5 günü bulabilir
Önceki kargom aynı gün çıktı geçen bu gecikti sadece ondan sormak istedim hocam teşekkürler

ConquerorXIV

80+ Gold
Teşekkürler hocam konuyla alakasız olacak biliyorum fakat aralarında çok fark var mıdır pop ile normal go airin birde şarj durumu nasıl

Hocam tabii ki beklemekten yana sorunum yok fakat iphone kullanıyordum samsunga geçtim airpodsum samsung ile beklediğim kadar tutarlı çalışmıyor ve sporda otomstik kulak algılama yüzünden spora gitmek istemiyorum şuanda çalan şarkılsr dikkatimi çekmiyor ve eski sevgilim ile aynı salondayım :) muhattap olmamak için kulaklık takmam gerekiyor zaten işten yorgun çıkmış oluyorum spora geçiyorum müzik hevesim oluyor o da benche yat kalk yaparken otpmatik kulak algılama her dakikada 3 5 kere müziği kesince kanser oluyorum

Önceki kargom aynı gün çıktı geçen bu gecikti sadece ondan sormak istedim hocam teşekkürler
galaxy buds 2 öneririm

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
galaxy buds 2 öneririm
Normalde onu alacaktım bilgisayar kulaklığımda bozulmuştu o yüzden bilgisayara kulaklık alınca bunu aldım pişman etmeyecektir diye umuyorum yakın süreçte buds 2 alıcam zaten fakat alana kadar idare etsin beni yeter

ConquerorXIV

80+ Gold
Normalde onu alacaktım bilgisayar kulaklığımda bozulmuştu o yüzden bilgisayara kulaklık alınca bunu aldım pişman etmeyecektir diye umuyorum yakın süreçte buds 2 alıcam zaten fakat alana kadar idare etsin beni yeter
samsung telefon ile en iyi yine aynı marka çalışıyor aynı apple da olduğu gibi. bence onu hazır kargolanmamışken iptal et direk buds 2 al bütçe varsa

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
samsung telefon ile en iyi yine aynı marka çalışıyor aynı apple da olduğu gibi. bence onu hazır kargolanmamışken iptal et direk buds 2 al bütçe varsa
Bütçem olmadığı için bunu tercih ettim hocam :) amazon 120 tl kupon verdi naysta da 115 tl cashback vardı biriken kulaklığı ben 170 liraya almış oldum şuanda buds 2 nin b sini alamam 170 liraya

ConquerorXIV

80+ Gold
Bütçem olmadığı için bunu tercih ettim hocam :) amazon 120 TL kupon verdi naysta da 115 TL cashback vardı biriken kulaklığı ben 170 liraya almış oldum şuanda buds 2 nin b sini alamam 170 liraya
o kadar uygunsa iyiymiş h.o, artık ileride.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Aynen öyle airpodsu satmayı düşünmüyorum evde birine vericem büyük ihtimalle fakat satarsam gear saat ile buds 2 alırım

Şuanlık 170 tl ye a101 jandarma airpodslar varken üzmeyecektir diye ümit ediyorum bu kulaklığı go air modelinin incelemesi çok fakat pop modelinin yok gördüğüm kadarıyla tek fark üst kapak ve mıknatıs olması dikkatimi çeken başka fark bulamadım aynıdır umarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan Işık
Aynı şekilde bende pazartesi buds2 aldım bugün kargo şirketine ulaşmış ya bugün ya yarın gelir diye tahmin ediyorum ama pazartesi sipariş verdim haftaya pazartesi ortalama diyordu ona rağmen şuan kargoda yani gelir 1-5 gün içinde

Top Bottom