Arama sonuçları: *

1. FarukKG

Marketplace dolandırıcı olabilir mi ?

Fiyatı yükseltmezse zaten yanına gidip elden alacağım. Testlerini vs yapıp alırım. 2 Yıl garantili MSİ Gaming X Trio 6800XT için yazdım 8K diyor fiyatına ama göreceğiz
  2. FarukKG

Hiçbiryerde referansını vs de göremedim. Telefondayım galiba o yüzden ilan tarihlerini göremiyorum. Mesaj attım bakalım ne diyecek
  3. FarukKG

Merhaba ekran kartı bakarken Marketplacede Serkan Sırmalı diye biri ile karşılaştım. Ekran kartlarının garantili olmasına rağmen aşırı ucuz koyduğunu farkettim instagrama baktığımda ise 4.5k takipçi var ama 1 beğeni yorum vs göremedim. 300-500 izlenme var. Sizin görüşleriniz nelerdir ...
  4. FarukKG

Yardım Kalıcı ve Güzel Erkek Parfümü Önerisi

V&R Spicebomb extreme - JPG Scandal(erkek versiyonu) - PR One million Prive - PR One million Lucky Beymen-Boynerlerden bulup bir kokla benim favorim spicebomb Black orchid sevende çok sevmeyende çok ama önemli olan senin beğenmen
  5. FarukKG

Akakçe parayı çekti ama spariş yok

İnşallah öyle olur. Merakla pazartesiyi bekleyeceğim. Herkeze teşekkürler.
  6. FarukKG

Yok mobil uygulamadan sparş verdm. Dekonttada uzmanlarPc yazıyor.
  7. FarukKG

Teşekkürler şimdi mesaj attım. İnş param uçmamıştır.
  8. FarukKG

Malesef 2 farklı bilgisayardan baktım ama hala yok. Pazartesi arayıp dekont vs göndereceğim.
  9. FarukKG

Akakçe mobil programından aldım Evet aradım ama cumartesi 13:00 da kapatıyorlarmış
  10. FarukKG

Mobil Bankacılıktan baktığında tutarın eksikdiği görünüyor.
  11. FarukKG

Ne telefon numarası nede mailini bulabildim. Spariş kısmında Satıcıyla iletişime geçin diyor ama bende spariş görünmüyor. Bankayı arayıp şüpheli işlem bildirmindemi bulunsam ?
  12. FarukKG

Spariş görünmediği için destekle iletişime geçmeme izin vermiyor.
  13. FarukKG

Siteye yönlendirmedi direk akakçe sitesinden satın aldım. Parada çekildi. Ama sparişler bölümü boş
  14. FarukKG

Merhaba akakçeden uzmanlar pc den Ram satın aldım ama sparişlerde gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor ?
Top Bottom