Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

Çözüldü✓ Epindigital.com yanlış bakiye yükledim 🚨‼️🚨‼️

Havaleyle mi yükledin? Veya banka kartı mı kredi kartı mi?
  2. HamsiKraker

Sürat kargo adrese teslim yapmıyor mu?

https://maps.app.goo.gl/L7tk3rB618fpv72a6 bu olabilir. ahimesut bulvarında tek sürat kargo şubesi var
  3. HamsiKraker

Sürat kargo adrese teslim yapmıyor mu?

Varış şubesi yazan yer olabilir mi gittiği yer ? 1706436793 varış şubesi yazan yer olabilir mi ?
  4. HamsiKraker

🟠 Abdullah'dan süt ürünlerine gelen zamma tepki! 🔥

Hocam aslında şöyle bi saçmalık var. Zaten enflasyon dediğimiz şey bunların fiyatının artmasının ölçümü değil mi ? Bunlar arttı diye maaşlara zam yapılıyor. Bunlarda maaşlara zam geldi diye ürünlere zam yapıyor. Zaten bunun sonucu da belli alım gücümüz azalıyor. Eskiden aldığımızı şimdi...
  5. HamsiKraker

Taşpınar 2saatlik telefon iade edebilir miyim

Baban iyilik yapmak istemiş seni sevindirmek istemiş ama dolandırılmış maalesef
  6. HamsiKraker

Yardım Dolap satıcı olarak kargodaki ürünümü iptal edebilir miyim

Dağıtımda iptal edilmiyor maalesef. İnşallah boş kutuyu açarken video çekmişsindir
  7. HamsiKraker

Dolaptan PlayStation alınır mı? Acil Yardım

Farklı yerlerde farklı kişilerden kargo aldım ama hiçbiri bunu kabul etmedi. Size gelen kargocular bu talebinizi kabul ediyorlar mı? Çünkü kargocu benim işim kargoyu teslim etmek üründe sorun yaşarsanız aldığınız yere söyleyin iade kodu alın diyor. Zaten imza veya kod almadan ürüne bakmaya da...
  8. HamsiKraker

Yardım VATAN MAĞAZASINDA BU SİSTEM NE KADAR TUTAR?

O sitelerden almak istemiyormuş galiba. O yüzden pahalı olsa da vatandan alacakmış
  9. HamsiKraker

HAMUR YOĞURMA MAKINASI ÖNERİ

Bu özelliklerde çok az hamur yoğurma makinesi vardır. Çoğu 1500w ve plastik. Bende 1500w makine kullanıyorum yeterli geldi bana
  10. HamsiKraker

Gaming Gecesi Ürün Listesi

Hiç denk gelmedim hocam ona ya
  11. HamsiKraker

Gaming Gecesi Ürün Listesi

Ürünler yayınlanmadan mı paylaşıyordu?
  12. HamsiKraker

Yardım 3 ürün almama rağmen 5 kargo mesajı geldi

aha sms'i de buldum. Hepsiburadadan almışım
  13. HamsiKraker

Bende tek sipariş olarak almıştım bana da 3 sms geldi işte. Hani girersin hepsiburadaya amazona kargo bedavaya gelsin diye aynı satıcıdan ürün eklersin ya . Öyle ekledim hepsi aynı satıcıdan ve tek sipariş halinde verdim. Ama kargoları ayrı ayrı vermişler 3 sms geldi.
  14. HamsiKraker

Dolaptan değilde başka yerden bir şey aldığımda bana da çoklu paket halinde gelmişti. Aynı yerden 3 parça ürün almıştım hepsi ayrı ayrı paketlenip aynı kargoya farklı kodla teslim edilmiş. Belki sizde de farklı paketlere bölmüşlerdir
  15. HamsiKraker

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Konuyu biraz okuyayım dedim cehalet fışkırıyor maşallah. Cevap veren arkadaşların sabırlarını tebrik etmek lazım
  16. HamsiKraker

Sehirdisina nasil kargo yollarim

Ben tanıdık felansa dolapta düşük fiyatlı ürün olarak gösterip kargosundan faydalanıyordum hala oluyor mu bilmiyorum
  17. HamsiKraker

🔥İndirim DeFacto Slim Fit T-shirt 59'TL

Geriye kaldı 441 tl
  18. HamsiKraker

STEAM HESABI NEREDEN ALABİLİRİM

Aynen bende öyle yıllar içinde güzel bir steam kütüphanesine sahip oldum. Bir anda almak çok zor gelir. Her indirimde bir iki oyun diye diye topladım
  19. HamsiKraker

STEAM HESABI NEREDEN ALABİLİRİM

Steam hesabını daha sonra geri çekemiyorlar mı? Valve desteğe yazarak bu benim hesabım çalındı vs diyip fatura atıp alamıyorlar mı? Steam ve riot hesaplari almak bu yüzden riskli diye biliyorum
  20. HamsiKraker

Hatalı 1 TL Para Eder Mi ?

50 kuruş vereyim bozuk bu zaten harcayamazsin
Top Bottom