Neler Yeni

Trendyol 130K'lık Laptopun İadesini Yapmıyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

donanimci98

80+ Bronze
Evet anlamıyor olabilirim ama nereden öğrenmem gerektiğini çok iyi biliyorum ve ikinci kere boş yapmışsın aşağıdaki videoya göre windowsu kurdum.
Git ötede ağla. Windows kuramadın diye bize çemkirme. Vereydin bilene ağlamazdın. Sana da daha cevap vermeyeceğim. Adamlar laptop çalışıyor diye gönderince görürüm seni.

hamza947

80+
pek almış gibi durmuyorsun ama sen bilirsin :D ram 64 olacağına 32 olsun güvenilir yerden alırım sonuçta ram takviyesi yapabiliyorsun
Ne gibi duruyorum allah aşkına ya aldım işte 64gb 2tb mükemmeldi ama sanırım laptopa windowsu yanlış yükledim ondan dolayı donuyormuş ama öyle olduğunu pek sanmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Git ötede ağla. Windows kuramadın diye bize çemkirme. Vereydin bilene ağlamazdın. Sana da daha cevap vermeyeceğim. Adamlar laptop çalışıyor diye gönderince görürüm seni.
Şu an inceleniyor diye gözüküyor firmaya mesaj çeksem kendileri windowsu silim yükleseler olurmu kabul ederlermi?

Reindi

80+ Silver
Ne gibi duruyorum allah aşkına ya aldım işte 64gb 2tb mükemmeldi ama sanırım laptopa windowsu yanlış yükledim ondan dolayı donuyormuş ama öyle olduğunu pek sanmıyor
bir bilgisayara 130k vereceğim windows yüklemeden yollayacaklar :D başlarım öyle firmaya nerden aldın birader bu bilgisayarı sen

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Konuyu biraz okuyayım dedim cehalet fışkırıyor maşallah. Cevap veren arkadaşların sabırlarını tebrik etmek lazım

MKAErens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
MKAEREN
E peki fotoğraftaki hakkım ne olucak?
Abi ne 20 günü ya 100 tl lik mousepad aldim ürün elime ulaşmadı 1 ay boyunca para iadesi alamadim bukdr kötü bir sistem hayatimda görmedim senin paranın iade edilmesi 2 ay alir tahminimce

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Vahit Sarıkaya
Anlama işini hızlandır hocam sen.

hamza947

80+
Abi ne 20 günü ya 100 TL lik mousepad aldim ürün elime ulaşmadı 1 ay boyunca para iadesi alamadim bukdr kötü bir sistem hayatimda görmedim senin paranın iade edilmesi 2 ay alir tahminimce
Yok aga sorun windowstan galiba bir kontrol ettireyim ona göre iadeye vereceğim

MKAErens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
MKAEREN
Salladığımı kim söyledi? Bizzat aynı durumu yaşadım. 48 gün sonra para hesabıma geçti. Satıcı da direkt Trendyol'du. Bu arada Cimer'e şikayet ettiğim için 48. günde iade yapıldı. Eğer şikayet etmeseydim muhtemelen daha da uzatacaklardı.

Bu arada aldığım laptopta aşırı ısınma sorunu vardı. Şimdi ona da sallama dersin diye söylüyorum. Maksimum 103.8 dereceye ulaştım. Termal limiti BIOS üzerinden yazmamışlar. Teknik servisle görüşmem istendiği için görüştüğümde 120 dereceye kadar yolu olduğu söylendi. :D Tabii efendim..
.dddddd

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701