Neler Yeni

Yardım 3 ürün almama rağmen 5 kargo mesajı geldi

baykemal

80+ Bronze
Dolap üzerinden 3 adet ürün aldım. 2 tanesi kargolandı. Onları aynı satıcıdan almıştım. Diğer aldığım hala kargolanmadı fakat bana Sürat Kargo tarafından 5 adet kargonuz gönderildi diye mesaj geldi. Hepside aynı satıcı tarafından gönderilmiş. Neden böyle bir şey oldu?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Dolaptan değilde başka yerden bir şey aldığımda bana da çoklu paket halinde gelmişti. Aynı yerden 3 parça ürün almıştım hepsi ayrı ayrı paketlenip aynı kargoya farklı kodla teslim edilmiş. Belki sizde de farklı paketlere bölmüşlerdir

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dolaptan değilde başka yerden bir şey aldığımda bana da çoklu paket halinde gelmişti. Aynı yerden 3 parça ürün almıştım hepsi ayrı ayrı paketlenip aynı kargoya farklı kodla teslim edilmiş. Belki sizde de farklı paketlere bölmüşlerdir
3 farklı sipariş olarak aldım. Hepsini aynı anda almadım. 3 veya 2 mesaj gelmesi gerekirken 5 mesaj geldi. Çok garip. Daha önce hiç yaşamadım.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
3 farklı sipariş olarak aldım. Hepsini aynı anda almadım. 3 veya 2 mesaj gelmesi gerekirken 5 mesaj geldi. Çok garip. Daha önce hiç yaşamadım.
Bende tek sipariş olarak almıştım bana da 3 sms geldi işte. Hani girersin hepsiburadaya amazona kargo bedavaya gelsin diye aynı satıcıdan ürün eklersin ya . Öyle ekledim hepsi aynı satıcıdan ve tek sipariş halinde verdim. Ama kargoları ayrı ayrı vermişler 3 sms geldi.

baykemal

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende tek sipariş olarak almıştım bana da 3 sms geldi işte. Hani girersin hepsiburadaya amazona kargo bedavaya gelsin diye aynı satıcıdan ürün eklersin ya . Öyle ekledim hepsi aynı satıcıdan ve tek sipariş halinde verdim. Ama kargoları ayrı ayrı vermişler 3 sms geldi.
Saçma ve garip.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Saçma ve garip.
1000028445.jpg

aha sms'i de buldum. Hepsiburadadan almışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç