Neler Yeni

STEAM HESABI NEREDEN ALABİLİRİM

tramoli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert aslan
Merhaba arkadaşlar,

Yeni sistem topladım oyun fiyatları çok pahalı, oynayacağım oyunları daha uyguna halletmek için steam hesabı almak istiyorum. Hesabını satmak isteyen, yada güvenilir site önerebilecek olan varsa çok sevinirim.

İstediğim oyun tarzları: RDR2-FİFA23-GOD OF WAR- UNCHARTED-WİTCHER 3 VB

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,653
İsim
Fatih

Zheren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kıvanç
Merhaba arkadaşlar,

Yeni sistem topladım oyun fiyatları çok pahalı, oynayacağım oyunları daha uyguna halletmek için steam hesabı almak istiyorum. Hesabını satmak isteyen, yada güvenilir site önerebilecek olan varsa çok sevinirim.

Ben itemsatıştan alıyorum güvenilir ama alacağınız kişilerin en az 1000 başarılı işlemi varsa alın

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Steam hesabını daha sonra geri çekemiyorlar mı? Valve desteğe yazarak bu benim hesabım çalındı vs diyip fatura atıp alamıyorlar mı? Steam ve riot hesaplari almak bu yüzden riskli diye biliyorum

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Efe Aksu
Steam hesabını daha sonra geri çekemiyorlar mı? Valve desteğe yazarak bu benim hesabım çalındı vs diyip fatura atıp alamıyorlar mı? Steam ve riot hesaplari almak bu yüzden riskli diye biliyorum
yani ilk başlarda oyun stoklamak gerekiyordu ben öyle yaptım mesela maaşımıda alıcam pc mi tamamlayacağım kafa rahat.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Merhaba arkadaşlar,

Steam hesabı almak yerine bazı sitelerde offline hesaplar satılıyor. atıyorum gow 60 liraya alıyorsun, steam hesabını girdikten sonra offline moda alıp oyunun keyfini çıkarıyorsun. En azından böyle yapmak steam hesabı almaktan çok daha mantıklı diye düşünüyorum.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
yani ilk başlarda oyun stoklamak gerekiyordu ben öyle yaptım mesela maaşımıda alıcam pc mi tamamlayacağım kafa rahat.
Aynen bende öyle yıllar içinde güzel bir steam kütüphanesine sahip oldum. Bir anda almak çok zor gelir. Her indirimde bir iki oyun diye diye topladım

Mr.White

80+ Bronze
Online oyunlarda paylaşımlı hesaplarda sorun olabiliyor, hikayelilerde sorun yok istediğin oyunu yazabilirsin hesaplar konusunda yardımcı olurm

100+ Satış 10/10 değerlendirmeye sahibim özelden link atarım

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Gamermarkt'dan bakabilirsin, alıcı için iyi bir site.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Offline hesap almanın crackten farkı yok ki, paran cebinde dursun. Olunca 2. el temiz bir hesap alırsın tüm bilgileriyle veya kendi hesabını kurursun zamanla.

Tsunade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Tsunade m
steamı hesabı almak çok saçma çünkü her şey olabilir sonrasında o yüzden etail gibi sitelerde uncharted god of war gibi oyunlar kodla 300 200 vs paralara bulabiliyorsunuz eneba vs öyle tarz sitelere bakın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Offline hesap almanın crackten farkı yok ki, paran cebinde dursun. Olunca 2. el temiz bir hesap alırsın tüm bilgileriyle veya kendi hesabını kurursun zamanla.
hayatımda şu cümle kadar saçma şeyde duymadım hocam crackden farkı yokki ne demek ? çok saçma adam alıyor oyunu bir den çok kişi oynayabiliyor yani zamanında crack oyun oynamamış gibi konuşuyorsunuzya gerçekten inanamıyorum böyle cümlelerede neyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom