Arama sonuçları: *

1. HmzaY

Urun Degisimi icin Satıcı ile Garanti Servisi Arasında Kaldım

Muadil yoksa bir üstünü vermek zorundalar.
  2. HmzaY

amazon laptop alışverişi

Satıcı amazon ise yaşamazsın
  3. HmzaY

Yanlış ürün gönderildi ne yapmalıyım - Amazon

Eğer ellerinde aynoı model yoksa bir üst modeli vermeliler, 6502 numaralı kanunu oku
  4. HmzaY

260 ₺ Ürün önerisi fırsat bekçilerini tavsiyeye bekliyorum.

Hepsiburada bana 260₺ hediye etti. Harcamak için 1 haftam var. Powerbank, elektronik vs bir şey almayı planlıyorum. Güzel bir fırsat ürünü var mıdır. Önerileriniz fark etmez. Güzel fırsat bekçilerini tavsiyeye bekliyorum. Bu kaçmaz dediğiniz ürünleri paylaşın.
  5. HmzaY

Yardım THH Yapılan Başvuru Sonucu İade Verildi Ama Ürün Alınmadı

benim incelememe gerek yok, siz inceleyin. 6502 numaralı kanunuda oturun okuyun. İmkanınız varsa bütün vatandaşlık kanunlarını okuyun, lazım olur. Malum Türkiye vatandaşısınız diye düşünüyorum. Türkiyeli vatandaş da olabilirsiniz bilemem. Ama anayasayı bilmek her vatandaşınını görevidir.
  6. HmzaY

Siz vatandaş olarak bilgisizseniz bu problem değil, ama bu olağan bir şey gibi sunmayın. Hatalısınız. Belgenizde iade değil değişim istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Size zaten sonuç raporu belgesi geliyor. O belge ile icraya giderek her şeyi yapabilrisiniz. Sizin cahilliğiniz özetle...
  7. HmzaY

onu THH den istiyorsunuz, değişim kararını THH veriyor. Siz THH de iade belirmişsiniz. THH başvurunuzda aynısı yada muadili ile değişim talep ediyorum dediniz mi.
  8. HmzaY

para iadesi aldıktan sonra değişim istemeyemezsin yok öyle bir şey :D
  9. HmzaY

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

İade almak zorunda değilsin. Beğenmedim diye mazeret mi olur.
  10. HmzaY

🔥COCA COLA'YA ZAM GELDİ!

Şekerli Sarıyer kola beklenmedik performans ve tatta. Deneyin derim.
  11. HmzaY

DJI mini pro 3 karga saldırısı yaşadım

kuşlar sese duyarlıdır, avcı kuş sesi çıkartabilecek bir mini hoparlör koyarsan sorun çözülür. Tabi karga kafa koyduysa insan olsan bile musallat olur. Karga bu :D
  12. HmzaY

Flipper Zero tedarik etmek istiyorum.

flipper zero 12000 tl mi :D 125 dolara zaten alabiliyoruız ki 4000₺ ye geliyor. Esp32 ve stm 32 yi birleştirererk kendiniz yapsanız 800 tl :D
  13. HmzaY

DRON ÖNERİSİ 10 K BÜTCEM

İş yapacaksan DJI dronelarından başka drone alma.
  14. HmzaY

ASUS Garanti Mağduriyeti Tüketici Heyetine Başvuracağım Haklarım nelerdir?

yani şikayetin hasarın düzeltilmesi ise evet garantiden çıkıyor. Sen tüm yaşananları yazmadığın için bir şey demek imkansız. Ayrıca ben kutuyu böyle teslim etmedim, size ulaştığı gibi bana dönmesini istiyorum neden demediniz ? onların elinde fotoğraflanıyor bu cihazlar kutular teslim...
  15. HmzaY

ASUS Garanti Mağduriyeti Tüketici Heyetine Başvuracağım Haklarım nelerdir?

Garantiden çıkarma sebebi nedir ?
  16. HmzaY

Kız kardeşe hediye önerisi

Adidas forum low ayakkabı al. Üstüne artan para ile dolar altın al ilerde kullanırsın de. $$$
  17. HmzaY

Yardım Samsung kulaklık yerine kupon kodu verdi

şikayet et, muadili ile değişimini talep et. böyle bir şey yapamazlar
  18. HmzaY

7800 TL yerine 399 TL APPLE AirPods Pro

bence ürünün kodunu onaylatmalısın. orjinallik kontrolü için
Top Bottom