Neler Yeni

DRON ÖNERİSİ 10 K BÜTCEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Batuhan Koyuncu
beş para etmez alacaksan dji ın güncel temiz ikinci el veya sıfır modellerini araştır bu tarz markaları alırsan herhangi bir arıza vs durumunda yedek parça,tyetkili servis vs konusunda zorluk çekersin eğer satmaktan da vazgeçersen ileride buy markayı zor satarsın

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beş para etmez alacaksan dji ın güncel temiz ikinci el veya sıfır modellerini araştır bu tarz markaları alırsan herhangi bir arıza vs durumunda yedek parça,tyetkili servis vs konusunda zorluk çekersin eğer satmaktan da vazgeçersen ileride buy markayı zor satarsın
kanki sen ne önerirsin peki

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Batuhan Koyuncu
daha oncedne kötü bi drone kulanmışdım bu dronda güzel fotraf ceksin beni idre etsin hevesmi alim oyle ama 3 4 km giden ve vidso kaydı alabilen
anladım bu fiyata artık prof. drone a geçersin dji mini 2 ve se modellerine bi göz at.İşini görür muhtemelen ama şunu da belirteyim uçuş izni konusndan haberdar mısın bilmiyorum yakalanırsan yaptırımı üzer

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım bu fiyata artık prof. drone a geçersin dji mini 2 ve se modellerine bi göz at.İşini görür muhtemelen ama şunu da belirteyim uçuş izni konusndan haberdar mısın bilmiyorum yakalanırsan yaptırımı üzer
yok haberim yoktu bünları araştırabilceğim bir site varmı

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İş yapacaksan DJI dronelarından başka drone alma.

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
dji minilerde uçuş izni almaya gerek yok bildiğim kadarıyla değişmediyse kurallar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom