- Reaksiyon skoru
- 1,083
AKLIMDA BU VAR SİZİN ONERİCEĞİNİZ NEDİR
kanki sen ne önerirsin pekibeş para etmez alacaksan dji ın güncel temiz ikinci el veya sıfır modellerini araştır bu tarz markaları alırsan herhangi bir arıza vs durumunda yedek parça,tyetkili servis vs konusunda zorluk çekersin eğer satmaktan da vazgeçersen ileride buy markayı zor satarsın
daha oncedne kötü bi drone kulanmışdım bu dronda güzel fotraf ceksin beni idre etsin hevesmi alim oyle ama 3 4 km giden ve vidso kaydı alabilendrone ile amacın ne öncelikle![]()
bu attıgın bunların çoğunu sağlamıyor hocam.daha oncedne kötü bi drone kulanmışdım bu dronda güzel fotraf ceksin beni idre etsin hevesmi alim oyle ama 3 4 km giden ve vidso kaydı alabilen
anladım bu fiyata artık prof. drone a geçersin dji mini 2 ve se modellerine bi göz at.İşini görür muhtemelen ama şunu da belirteyim uçuş izni konusndan haberdar mısın bilmiyorum yakalanırsan yaptırımı üzerdaha oncedne kötü bi drone kulanmışdım bu dronda güzel fotraf ceksin beni idre etsin hevesmi alim oyle ama 3 4 km giden ve vidso kaydı alabilen
yok haberim yoktu bünları araştırabilceğim bir site varmıanladım bu fiyata artık prof. drone a geçersin dji mini 2 ve se modellerine bi göz at.İşini görür muhtemelen ama şunu da belirteyim uçuş izni konusndan haberdar mısın bilmiyorum yakalanırsan yaptırımı üzer
google amca ve shgm nin sitesine göz atyok haberim yoktu bünları araştırabilceğim bir site varmı
dji minilerde uçuş izni almaya gerek yok bildiğim kadarıyla değişmediyse kurallaranladım bu fiyata artık prof. drone a geçersin dji mini 2 ve se modellerine bi göz at.İşini görür muhtemelen ama şunu da belirteyim uçuş izni konusndan haberdar mısın bilmiyorum yakalanırsan yaptırımı üzer
Benim bildiğim 500gramdan hafif ise izne gerek olmadığı.dji minilerde uçuş izni almaya gerek yok bildiğim kadarıyla değişmediyse kurallar
Miniler 500gr dan hafifBenim bildiğim 500gramdan hafif ise izne gerek olmadığı.