DRON ÖNERİSİ 10 K BÜTCEM

beş para etmez alacaksan dji ın güncel temiz ikinci el veya sıfır modellerini araştır bu tarz markaları alırsan herhangi bir arıza vs durumunda yedek parça,tyetkili servis vs konusunda zorluk çekersin eğer satmaktan da vazgeçersen ileride buy markayı zor satarsın

beş para etmez alacaksan dji ın güncel temiz ikinci el veya sıfır modellerini araştır bu tarz markaları alırsan herhangi bir arıza vs durumunda yedek parça,tyetkili servis vs konusunda zorluk çekersin eğer satmaktan da vazgeçersen ileride buy markayı zor satarsın
kanki sen ne önerirsin peki

daha oncedne kötü bi drone kulanmışdım bu dronda güzel fotraf ceksin beni idre etsin hevesmi alim oyle ama 3 4 km giden ve vidso kaydı alabilen
anladım bu fiyata artık prof. drone a geçersin dji mini 2 ve se modellerine bi göz at.İşini görür muhtemelen ama şunu da belirteyim uçuş izni konusndan haberdar mısın bilmiyorum yakalanırsan yaptırımı üzer

anladım bu fiyata artık prof. drone a geçersin dji mini 2 ve se modellerine bi göz at.İşini görür muhtemelen ama şunu da belirteyim uçuş izni konusndan haberdar mısın bilmiyorum yakalanırsan yaptırımı üzer
yok haberim yoktu bünları araştırabilceğim bir site varmı

İş yapacaksan DJI dronelarından başka drone alma.

dji minilerde uçuş izni almaya gerek yok bildiğim kadarıyla değişmediyse kurallar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,114
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri