Gif Man
80+ Gold
İNŞAATÇILAR ÜZGÜN!
İNŞAATÇILAR ÜZGÜN!
çok haklısın eski tadı yokCoca Colanın tadı mı kötüleşti yoksa benim damak tadım mı değişti anlayamadım ama artık beğenmiyorum.
Güzel değil zaten. Keşke her yerde Cola Turka satılsa yaİNŞAATÇILAR ÜZGÜN!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Coca Cola Ürünlerine yüzde 12,5 ile yüzde 17,5 arasında zam geldiğini açıkladı. Zamla birlikte yaklaşık 30 lira olan kolanın litresi 35 liraya çıkacak. Yeni fiyatlar 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak.
Alıntıyı görüntüle
Kola içmeyin kankalar ya kaç küp şeker var içinde Allah bilir böbreğin içinden geçer
o asit bana hafif mi geliyor anlamadım ki asit yokmuş gibi geliyor bana ama tadı fena değilİyi hocam ne çok asitli nede az yani tam ortası ama 1lt lik Pepsi yada Coco cola iciyorsan sürekli bı anda içersen asiti az gelir ama bir gün Coco cola ile yemek ye bir günde le cola ile yemek ye o karın şişliği yada ağırlığı olmuyor
1lt lik cola larda asit daha çok oluyor ondan sonra le cola içersen öyle oluyoro asit bana hafif mi geliyor anlamadım ki asit yokmuş gibi geliyor bana
yok be hocam bayadır cola içmiyorum bilemedim1lt lik cola larda asit daha çok oluyor ondan sonra le cola içersen öyle oluyor
50 olsun gene içecemİNŞAATÇILAR ÜZGÜN!
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Coca Cola Ürünlerine yüzde 12,5 ile yüzde 17,5 arasında zam geldiğini açıkladı. Zamla birlikte yaklaşık 30 lira olan kolanın litresi 35 liraya çıkacak. Yeni fiyatlar 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak.
Alıntıyı görüntüle
Kredi çeker yine içerim diyorsunuz yani hocam50 olsun gene içecem