Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

🔥İndirim BİOSTAR B650MP-E 3399 TL

Hocam şahsen 2 Yıldır BioStar X570GTA anakartını Kullanıyorum ve 1 kere bile anakart'da dolayı problem yaşamadım Gayet güzel He Bios Menüsüne gelirsek Yani dürüst olacam Çok iyi ah şahım bir bios Arayüzü yok ama Gayet iş görüyor Tüm her şeyi ayarlaya biliyorsunuz -Ben hiç biosu güncellemedim...
  2. KaptanMC

Kardeşimin pc yi satmak istiyorum kaça gider

He ben full 2.el sandım ama yine çok etmez bence yani en azından TR'de o fiyatları vereceklerini düşünmüyorum 1731598679 Bende aynısını dedim 1-2 ay sonra Abi PC diye alamaya başlar gibime geliyor +Hocam unutmuşum Roblox kapanmıstı muhtmelen kardesiniz Roblox olmayınca Sıkıldı. Roblox yakında...
  3. KaptanMC

28K 😂 😂 😂 hocam o fiyata RX 7700XT/RTX 4060Tİ 16GB AM5-DDR5 Sistemler var -aynı şekilde 2.el ortalama satış bedelide kesinlikle o kadar değil en azından bilincliler için yoksa Trendyol'da 2.el 10 yıllık Valo açan full Işıklı mışıklı😂 sistemleri 20-25K ya sıfır diye satıyorlar yani enayi çıkmassa...
  4. KaptanMC

Hocam bence geçici sıkılma bu bı süre sonra tekrar ister gibime geliyor hele bilgisayarı sayarsanız bence kesin tekrar sizinkini alır😂 İnan en çok elinde olmayan şeyi ister genelde mesela arkadaşlaelayken çok açık önüme 10 tane lahmacun koysalar rahatça yerim deriz ama lahmacun gelince 5'ten...
  5. KaptanMC

15K falan edebilir Ama bu sıralar 16-19K arasına 4060'lı sıfır sistemler var ve insanlar daha çok tercih ediyor bu yüzden hızlı gitsin diyorsanız 13K falan eder Parça parça satarsanız biraz uzun sürer ama 17'ya satabilirsiniz bence -Hocam kardeşinizde bir değişik miş 1-2 ayda insan sıkılırmı...
  6. KaptanMC

Yardım Casper'dan Dava Yedim

Hocam Cidden Endişelendiğiniz konu bu mu Yanlış anlamayın ama zaten çok basit bir dava heleki zaten attığınız görselleri kullanırsanız çerez ben buna dava değil kendini yakan eşek derim (Size değil karşı tarafa) yani hayatımda bu kadar kötü açılabilecek bir dava görmedim bu davaya şahsen benim...
  7. KaptanMC

İnce hesap gaming gecesi fiyatı şişiriyor olabilir mi?

Zaten Öyleydi yeni mi fark ediyorsunuz He gerçekten indirimlerde var ama Söyle mesela 30 indirim olucak bunların 3-5 tanesinde gerçekten indirim oluyor oda mouse-klavye gibi ekipmanlarda 100TL falan oluyor bide 1 tane sistem veya ekran kartına cidden 1-2K gibi indirim yapıyolar ama oda çok az...
  8. KaptanMC

Ikinci elde durumlar nasıl video dan sonra

Reis kazıktan kastım fiyat ve kart durumu uyuşmazlığı mesela RTX 3060Tİ bakıyorum Mining'li Karta 7K yazmış minimum! E sarı siteye bakıyom evde kullanılmış temiz kart aynı model 6-7K niye temiz ev malı varken 7K'ya Mining'li paslı vs. Kart alayım ki??? Ve bakıyorum adam Mining'li olduğunu red...
  9. KaptanMC

Reis evet Facebook ta çok fark olmasasa sarı siteye göre 300-500TL aşşagı bulabiliyon ama onların mesela ekran kartlarının %85 Mining'li %10'da arızalı vs. Zaten bilgisyar ile alakalı facbook gruplarındaki kullanıcıların %60 kazıkçı bilgisayarcılar %35 normal dolandırıcılar %5'de baskasından...
  10. KaptanMC

Fiyatlar Zaten Uçuktu bu yüzden pek de bir şey değişmedi 7K ise 7.5K oldu yani sıfırı 8-9K olan Ekran kartını 7.7-5K ya satıyorlar türkiye'nin ki kadar berbat bir ikinci el pazarı görmedim
  11. KaptanMC

Yurtİçi +18 Alışverişler Hakkında Bir sorum olucaktı

Eğer Anime Kızlı Posterse bı şey olmaz. Bende Demir plakadan Anime kızlı bı poster almıştım sorunsuz ulaştı elime. Yani gümrükte falan sorun olmaz
  12. KaptanMC

2. El Al-Sat Yaparak Para Kazanılır Mı ?

Knk Sana Kalmış Ama en az bi 1000TL Bütçe ayır bu iş için risk olmadan hiç bi zaman kar olmaz Mesela Bitcoin 1000TL'den 500K kadar çıktı alanlar kar yaptı kimse tutacağını bilemezdi sonra 280K Kadar Düştü Dünyada genel olarak %95 umudunu kesip sattı Bazıları Risk Aldı ve Devam ettiler Şimdi...
  13. KaptanMC

Knk O bütçe ile pek bi şey yapacağını sanmam yani klavye mouse gibi ürünler için bile al sat için 1000TL Falan lazım yeni başlayanlar iiçin
  14. KaptanMC

Knk yaş Kaç ve Bu İşler İçin Ortalama Bütçen ney ona göre öneride bulunmam daha doğru olur
Top Bottom