Neler Yeni

Kardeşimin pc yi satmak istiyorum kaça gider

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
170
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
hocam bence paraya ihtiyacınız yoksa satmayın 2-3 ay sonra arkadaşları pc oynıyalım diyince bir daha aldırır :D )
ama satıcaksanız 14K İdealdir bence

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
hazarcoban
28K 😂 😂 😂 hocam o fiyata RX 7700XT/RTX 4060Tİ 16GB AM5-DDR5 Sistemler var
-aynı şekilde 2.el ortalama satış bedelide kesinlikle o kadar değil en azından bilincliler için yoksa Trendyol'da 2.el 10 yıllık Valo açan full Işıklı mışıklı😂 sistemleri 20-25K ya sıfır diye satıyorlar yani enayi çıkmassa o fiyata kimse almaz

Bence 15K yapsa ve malesef halkımız biraz aç olduğu için 1TL bile yapsan pazarlık yapacağı için 14K'ya satar gibi me geliyor hele eğer 1-2 ayık var diyorsa 18K'fan başlatıp 17K'ya satabilir
İnternette o ekran kartını arattır bakayım,sadece ekran kartı 17.500 tl- 19.500 arası değişiyor.Mesele burda fiyat performans değil mesele markanın kendi gücünden aldığı fiyat.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
hocam ekran kartı ve anakart dışında hepsi 3-4 aylık ve hepsinin kutusu faturası var
He ben full 2.el sandım ama yine çok etmez bence yani en azından TR'de o fiyatları vereceklerini düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bence paraya ihtiyacınız yoksa satmayın 2-3 ay sonra arkadaşları pc oynıyalım diyince bir daha aldırır :D )
ama satıcaksanız 14K İdealdir bence
Bende aynısını dedim 1-2 ay sonra Abi PC diye alamaya başlar gibime geliyor

valla playstation 5i var onu oynasın bilgisayar şifresini de değiştircem

+Hocam unutmuşum Roblox kapanmıstı muhtmelen kardesiniz Roblox olmayınca Sıkıldı.
Roblox yakında açılıyormuş gecmiş olsun başınızın etini yiyecek bence😂😂😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternette o ekran kartını arattır bakayım,sadece ekran kartı 17.500 tl- 19.500 arası değişiyor.Mesele burda fiyat performans değil mesele markanın kendi gücünden aldığı fiyat.
?????? Hocam ben size 28K ya o sistemi bulamassınız mı dedim??? 28K ya öyle bir sistem alan olmaz olursada enayi veya bu konudan anlamayan biridir

Özellikle Trendyol örneğini verdim ki bu şekilde yanlış anlamayın diye yani ben gidip şimdi Ryzen 5 7500F bir işlemciyi 100K'yada koyabilirim internete sonuçta yasak değil ama o fiyata alan veya alacak var mı önemli olan o

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom