Neler Yeni

PC hem alıp hem satmak istiyorum

Anladım sağolasın usta
Mesaj otomatik birleştirildi:

65 e yurt dışından ben toplamıştım baya bi patladık ozaman 50 yede 4070 zor gelir
hocam sistem cok kotu degil eger satmak istemiyorsaniz ileri tarihlerde upgrade e gidin islemciniz guzel ekran kartiniz zayif gelmeye basladiginda yeni birseyler bakarsiniz en kotu ikinci el 6800xt gibi bir model alirsiniz

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Tayfun Balım
Sistemin sorunu nedir?
Sadece ekran kartı değişseniz yeter o sistemde.

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
hocam sistem cok kotu degil eger satmak istemiyorsaniz ileri tarihlerde upgrade e gidin islemciniz guzel ekran kartiniz zayif gelmeye basladiginda yeni birseyler bakarsiniz en kotu ikinci el 6800xt gibi bir model alirsiniz
İleride 2026 da 5070 ti yada 5080 düşünüyorum ama sorunları çok fazla yaşamaya başladım ondan kararsız telaşlı kaldım

Sistemin sorunu nedir?
Sadece ekran kartı değişseniz yeter o sistemde.
Windowsta mavi ekranda bir sürü hatası var onları yarın özelden atsam olurmu yada yeni açarım haber ederim valla yaparken yoruldum bugün bi vücut çöktü

İleride 2026 da 5070 ti yada 5080 düşünüyorum ama sorunları çok fazla yaşamaya başladım ondan kararsız telaşlı kaldım

Windowsta mavi ekranda bir sürü hatası var onları yarın özelden atsam olurmu yada yeni açarım haber ederim valla yaparken yoruldum bugün bi vücut çöktü
yeni konu acin hocam

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Tayfun Balım

Muhtemelen ramleriniz bozuk
Arkadaşımın başına gelmişti, 0 topladığı sistemdeki ramler arızalıymış değişim yaptılar sorun kalmadı. Hemen karalar bağlamayın sisteminiz güzel.

Nisshs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Efe Taş
Arkadaşımın başına gelmişti, 0 topladığı sistemdeki ramler arızalıymış değişim yaptılar sorun kalmadı. Hemen karalar bağlamayın sisteminiz güzel.
İnşallah ustam

Yeni konuda haber açarım yazarım hemen size ustam

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
Tayfun Balım
İnşallah ustam

Yeni konuda haber açarım yazarım hemen size ustam
İster etiketleyin ister özelden yazın yardımcı olmaya çalışırım.

Top Bottom