lastdance
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Bios ekranının resmini ekleyebilir misin ?ustam xmp kapatınca bilgisayar run setup diyip siyah ekran veriyor
Alıntıyı görüntüle
Bios ekranının resmini ekleyebilir misin ?ustam xmp kapatınca bilgisayar run setup diyip siyah ekran veriyor
Alıntıyı görüntüle
Dostum en iyisi bi minidump atdenedim hocam ama bir şey değişmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kasa yurt dışından gelme ustam ama adamla görüştüğüm zaman yeni bir anakart gönderebilirim diyor
ustalarım herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederim yardım eden kişilere minnattarım sonuç olarak anakartımın i7 14.nesil en fazla desteklediğini öğrendim ve yeni anakart siparişi verdim o gelince tek kurması kaldı oda yapılırBios ekranının resmini ekleyebilir misin ?
ustalarım herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederim yardım eden kişilere minnattarım sonuç olarak anakartımın i7 14.nesil en fazla desteklediğini öğrendim ve yeni anakart siparişi verdim o gelince tek kurması kaldı oda yapılırRamler 6400 mhz de çalışıyor hocam.Ddr5 sistemlerin çoğunda 6000 MHz üstünde sıkıntı oluyor diye biliyorum.Ramleri 6000 e çeker misiniz biostan,bir de öyle deneyin.
ustalarım herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederim yardım eden kişilere minnattarım sonuç olarak anakartımın i7 14.nesil en fazla desteklediğini öğrendim ve yeni anakart siparişi verdim o gelince tek kurması kaldı oda yapılırRamleri teker teker takıp denermisin
Dostum en iyisi bi minidump at