PC hem alıp hem satmak istiyorum

Anladım sağolasın usta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

65 e yurt dışından ben toplamıştım baya bi patladık ozaman 50 yede 4070 zor gelir
hocam sistem cok kotu degil eger satmak istemiyorsaniz ileri tarihlerde upgrade e gidin islemciniz guzel ekran kartiniz zayif gelmeye basladiginda yeni birseyler bakarsiniz en kotu ikinci el 6800xt gibi bir model alirsiniz

Sistemin sorunu nedir?
Sadece ekran kartı değişseniz yeter o sistemde.

hocam sistem cok kotu degil eger satmak istemiyorsaniz ileri tarihlerde upgrade e gidin islemciniz guzel ekran kartiniz zayif gelmeye basladiginda yeni birseyler bakarsiniz en kotu ikinci el 6800xt gibi bir model alirsiniz
İleride 2026 da 5070 ti yada 5080 düşünüyorum ama sorunları çok fazla yaşamaya başladım ondan kararsız telaşlı kaldım

Sistemin sorunu nedir?
Sadece ekran kartı değişseniz yeter o sistemde.
Windowsta mavi ekranda bir sürü hatası var onları yarın özelden atsam olurmu yada yeni açarım haber ederim valla yaparken yoruldum bugün bi vücut çöktü

İleride 2026 da 5070 ti yada 5080 düşünüyorum ama sorunları çok fazla yaşamaya başladım ondan kararsız telaşlı kaldım

Windowsta mavi ekranda bir sürü hatası var onları yarın özelden atsam olurmu yada yeni açarım haber ederim valla yaparken yoruldum bugün bi vücut çöktü
yeni konu acin hocam

Muhtemelen ramleriniz bozuk
Arkadaşımın başına gelmişti, 0 topladığı sistemdeki ramler arızalıymış değişim yaptılar sorun kalmadı. Hemen karalar bağlamayın sisteminiz güzel.

Arkadaşımın başına gelmişti, 0 topladığı sistemdeki ramler arızalıymış değişim yaptılar sorun kalmadı. Hemen karalar bağlamayın sisteminiz güzel.
İnşallah ustam

Yeni konuda haber açarım yazarım hemen size ustam

İnşallah ustam

Yeni konuda haber açarım yazarım hemen size ustam
İster etiketleyin ister özelden yazın yardımcı olmaya çalışırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,381
Üyeler
184,157
Son üye
Aronet
Geri