Neler Yeni

2. El Al-Sat Yaparak Para Kazanılır Mı ?

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
cennettesin o zaman :D sizin orda kaçak malzeme getiren yok mu kutusuz çakma vs. elektronik malzeme buluyor oradakiler hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

telefon al satı yapmak için yaşın küçük dolandırılabilirsin dikkat et
:) Nasıl bir cennet bir görseniz. Ben genelde sarı site veya kırmızı site üzerinden mouse,klavye gibi uygun fiyatlı cihazları alıp satmayı düşünmüştüm.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
bütçe düşük ise borsa da al sat tavsiye ederim

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
:) Nasıl bir cennet bir görseniz. Ben genelde sarı site veya kırmızı site üzerinden mouse,klavye gibi uygun fiyatlı cihazları alıp satmayı düşünmüştüm.
Knk yaş Kaç ve Bu İşler İçin Ortalama Bütçen ney ona göre öneride bulunmam daha doğru olur

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Knk yaş Kaç ve Bu İşler İçin Ortalama Bütçen ney ona göre öneride bulunmam daha doğru olur
15 yaşındayım. Bütçem var da şimdi bir anda binlerce lirayla başlamak istemiyorum. Böyle 400-500 le başlasam daha iyi olur gibime geliyor.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
hocam onlardan çok kâr edemezsin ya bilgisayar sektöründe kâr çok düşük kulaklık veya akıllı saat gibi aksesuarlara yönel derim

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
hocam onlardan çok kâr edemezsin ya bilgisayar sektöründe kâr çok düşük kulaklık veya akıllı saat gibi aksesuarlara yönel derim
Kulaklık da hijyen ön plana çıktığı için çok satılmaz diye düşünüyorum.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
15 yaşındayım. Bütçem var da şimdi bir anda binlerce lirayla başlamak istemiyorum. Böyle 400-500 le başlasam daha iyi olur gibime geliyor.
Knk O bütçe ile pek bi şey yapacağını sanmam yani klavye mouse gibi ürünler için bile al sat için 1000TL Falan lazım yeni başlayanlar iiçin

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Asım
Knk O bütçe ile pek bi şey yapacağını sanmam yani klavye mouse gibi ürünler için bile al sat için 1000TL Falan lazım yeni başlayanlar iiçin
Para var sıkıntı değil ama yüksek para risk gibime geliyor başlangıç için.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Para var sıkıntı değil ama yüksek para risk gibime geliyor başlangıç için.
Knk Sana Kalmış Ama en az bi 1000TL Bütçe ayır bu iş için risk olmadan hiç bi zaman kar olmaz Mesela Bitcoin 1000TL'den 500K kadar çıktı alanlar kar yaptı kimse tutacağını bilemezdi sonra 280K Kadar Düştü Dünyada genel olarak %95 umudunu kesip sattı Bazıları Risk Aldı ve Devam ettiler Şimdi 1.060.459 TL Oldu Büyük Risklerin Büyük Getirisi Veya Kaybı olur.

2 sene falan önce babamlar 90K eteryum Madenciliği için sistem alacaklardı Ama Sonra TR'de Yasaklanır diye almadılar O zamanlar Eteryum 18K Falandı Şimdi İse 59K Bitcoin 200K Düştüğünde Al dedi almadı Şimdi 1 Milyon TL Olmuş Yani Önemli Olan 1-Doğru Şeye Yatırım 2-Risk Bunlar Olmazsa Zor Kazanırsın ama tabi 5K İlede Başlama Ama 1K İle başla yoksa çok uzun sürer Dediğim gibi yatırım yapacağın ürünleride Doğru Belirlemelisin.

Top Bottom