Mahmut Yılmaz
80+ Silver
temiz görünmesi yeterlidir. bir de 8k gta görüntüsü açıp ekrana koyabilirsin
dikkate alacağım bunuda hocam konuyuda yeniden yükselttim tavsiye varsatemiz görünmesi yeterlidir. bir de 8k gta görüntüsü açıp ekrana koyabilirsin
Hocam ben de konuyu takip ediyorum. Ben de artık ETS 2 1.50 tam sürüm çıktı gpu yükseltmem lazım onun için satmaya uğraşıyom.dikkate alacağım bunuda hocam konuyuda yeniden yükselttim tavsiye varsa
PCden doyumumu aldım şimdi ilan zamanı
başka ne tavsiyeniz olur bana
iyi umarım satarız hocamHocam ben de konuyu takip ediyorum. Ben de artık ETS 2 1.50 tam sürüm çıktı gpu yükseltmem lazım onun için satmaya uğraşıyom.
sistem hakkında bilgi verir misin özeldenPCden doyumumu aldım şimdi ilan zamanı
buraya yazayım başka arkadaşlarda görür hocamsistem hakkında bilgi verir misin özelden
Sistem özellikleri:sistem hakkında bilgi verir misin özelden
Valla ismi insanların aratacağı şekilde gir. İnsanlar oyun bilgisayarını nasıl arar diye düşünüp ona göre başlık gir. Kalanı çok önemli değil alıcı genelde fiyata, sistemin hoş durmasına, özelliklere ve fiyata bakıyor. En önemlisi de konum, konumunda ikinci el satışı çoksa işin iyidikkate alacağım bunuda hocam konuyuda yeniden yükselttim tavsiye varsa
PCden doyumumu aldım şimdi ilan zamanı
başka ne tavsiyeniz olur bana
Ne gibi bir isim başlık önerirsiniz hocamValla ismi insanların aratacağı şekilde gir. İnsanlar oyun bilgisayarını nasıl arar diye düşünüp ona göre başlık gir. Kalanı çok önemli değil alıcı genelde fiyata, sistemin hoş durmasına, özelliklere ve fiyata bakıyor. En önemlisi de konum, konumunda ikinci el satışı çoksa işin iyi
BÜYÜK HARFLER YAZICAKSIN VE İYİCE DETAYA GİRCEKSİN MESELASelam dostlar 2.el al sat yapmaya çalışıyorum.
Uygun fiyata aldığımı düşündüğüm pcmi 20gün kullandıktan sonra ederinden yukarıda bir fiyattan satmak isteyerek ilana koymak istiyorum.
Sizce ilanın başlığı,içeriği detayı nasıl olursa daha iyi olur tavsiyesi olan varsa yazabilir.
2.el bilgisayarını satan arkadaşlar bilgi,deneyim,tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur
Taktik yok kral İstanbul ve Ankara da elden satıyorsan hemen alıyorlar tabii nerden biliyorsun diyorsan şöyle örnek vereyim sana. Ben Tekirdağ'da kaldığım zaman da üst düzey bir sistemi a fiyatına koydum ve o sıralar da istanbuldan birisine ayri pc parçaları sattım daha sonra bu kişinin sarı site profiline girdiğim de ağzım açık kaldı çünkü çok kötü ve uyumsuz parçaları olan B bilgisayarını benim üst düzey A sisteminden çok daha yüksek fiyata koymuş ve deli gibi satıyordu. Bu adama sordum benden aldığın parçaları ne yapacaksın diye oda sipariş aldım pc toplayıp satacağım dedi bende kaça dediğim de bana fiyat söyledi ve bende yüzüne çekinmeden bunu alacak enayi var mı dedim oda istanbuldaysan gençler çok alıyor dedi yani büyük şehirde keriz çok bulursun diğer tavsiyem de sakın sarı sitede güvende sistemini kullanma dolandirilirsan sarı sitenin tek yaptığı mahkeme de karşı tarafın bilgilerini sana vermesi oluyor başka da bir işlevi yok.Selam dostlar 2.el al sat yapmaya çalışıyorum.
Uygun fiyata aldığımı düşündüğüm pcmi 20gün kullandıktan sonra ederinden yukarıda bir fiyattan satmak isteyerek ilana koymak istiyorum.
Sizce ilanın başlığı,içeriği detayı nasıl olursa daha iyi olur tavsiyesi olan varsa yazabilir.
2.el bilgisayarını satan arkadaşlar bilgi,deneyim,tecrübelerini paylaşırsa çok güzel olur
Sattın mı?Selam dostlar 2.el al sat yapmaya çalışıyorum.