Arama sonuçları: *

1. Kyles

Yardım Thozenavm'den alışveriş

bana özelden atabilirsen çok memnun olurum, r5 5600 ve rx6700xt bence daha f/p bi duo oluyor bana göre hatta bütçe çıkarsa rx6800 veya rx6800xt daha iyi olur 2k monitörde
  2. Kyles

☕ Donanım Arşivi - Ayın Ürünleri tahminleriniz/istekleriniz?

Crucial ballistix rgb 16gb ram indirimi gelse ne güzel olur
  3. Kyles

Ekran Kartı Piyasasının Durumu

Genel mantık olarak talep bulunmayan ürünün değeri düşer fiyatlandırılması onu göre değişir. Gtx1650 bile 3700-4000tl 0 satılıyorken ikinci elde 2000tl bulunabiliyor veya daha performanslı olarak söylediğiniz gibi rx570 1500-200tl bulabiliyor. Yüksek kartlar içinde çok farklı bi durum yok bence...
  4. Kyles

3070 Sistemim ne kadar eder?

Ben rtx3070ti ve 12400f sıfır sistemi 18'e satamadım. Biraz zor gibi ama imkansız değil tabi baya bi uğraşı ama.
  5. Kyles

3070 Sistemim ne kadar eder?

16-17 bin arası olabilir
  6. Kyles

QP Bilişim´den daha önce alışveriş yapan var mı?

Bence sen mağazayı ara bi sorun olursa iade edebilir miyim diye bilgi al öyle satın al bence çünkü klavye bi kutusu açılmış bi sorun olursa görünür yani
  7. Kyles

QP Bilişim´den daha önce alışveriş yapan var mı?

sorunsuz alışveriş yapan çok kişi duydum ama outlet ürünler için bu hassaslığı göstermeyebilirler, garaj ürünü olduğu için narin bi parça olmaması ve kutusuda deforma olduğu için dikaket etmek lazım sonuçta 2.el bi ev kullanıcısından almıyorsun, ürün ile birlikte duruyor kutusu. alıcağınız ürün...
  8. Kyles

❌İndirim Bitti! Adidas DAİLY 3.0 AYAKKABI 469TL

Fiyatı güzel ama görünüşü çok çirkin bunu Alıcağıma flodan güzel görünen bi ayakkabı alırım daha iyi
  9. Kyles

2k Diye 3599 TL'den Satılan Monitörü İade Edenler

Özelden attım, valla konuşursan bana Cook büyük yardımın dokunur :D
  10. Kyles

Samsung odyssey g5
  11. Kyles

outlet ürün aldım ya, aldığım kişi faturasının veya garantisinin olmadığını söyledi outlet olduğu için
  12. Kyles

saldırgan bi yorum görürsen o benimkidir. 2k 2.el bi monitör alıcaktım vazgeçtim 0 3.5k mis diye, olayın ciddiyetini anlayıncada diğerini kaçırıp istemeye istemeye bi monitör aldım kurarken ekranı çatladı 1 saat kullanmadan...
  13. Kyles

🔥İndirim 🔥Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı 8.80'TL🔥

Ben pttavm üzerinden worldstore diye bi Satıcıdan win 10 pro kodu aldım bu fiyata baya yardımcı oldular sagolsunlar -4-5 aydır kullanıyorum
  14. Kyles

800 TL lik Zara montu ne yapmalıyım?

Stoklara gelmiş m bedeni
  15. Kyles

❌İndirim Bitti! Defacto %60 indirim hepsiburada

https://www.hepsiburada.com/defacto-slim-fit-sirt-baskili-jean-ceket-x0476az22sp-p-HBCV00001VWY30?magaza=DeFacto&isFashion=true&url_src=and-product-detail 240 liraya ceketmi kalmış aldım bi tane
  16. Kyles

Katana / Ninja Kılıcı Önerisi

Bu silahı kullanmak için 18 seviye olman gerekmektedir. Bir sonraki seviye için %32 tecrübe puanı kaldı.
  17. Kyles

Katana / Ninja Kılıcı Önerisi

Benimde o dikkatimi çekti :D
  18. Kyles

🔥İndirim İtopya Yaz İndirimleri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

bu amazonda 20k'a düşmüştü bi aralar pahalı duruyor 15inc ekranı olan versiyonu
  19. Kyles

Yamax Store Güvenlimidir?

Siteye bakımda Fiyatlarını güncellememisler sanırım
  20. Kyles

Sıfırından yüksek fiyata 2.el kart ilana koymak???

Adam tok satıcıdır Ürünün satılmasını istese o fiyata koymaz zaten, ama ülkede çok fazla bilgisiz insan olduğu için piyasaya bakmadan satın alıyorlar o yüzden bırak ne isterlerse yapsınlar paraya ihtiyacı olan birisinden alırsın. Bu arada uyguna temiz bi teknolojik ürün almak kolay değil...
Top Bottom