Arama sonuçları: *

1. MotionlessINWhite

Yardım Sahibinden param güvende üzerinden satış

PG ile sistem satmak doğru bir hareket değil hocam, eğer elden veremiyorsanız Dolap tarzı yerlerden satın. Ha illa PG olacaksa test videoları cekin, ayrıca parçaların sorunsuz olduğunun da video ile kanıtlarını alın öyle satın.
  2. MotionlessINWhite

🔥İndirim Yanımda Uygulaması - Çevir Kazan!

Çark kısmına tıklıyorum ama İnternet sitesine atıyor. Benım uygulamamda mı sorun var acaba?
  3. MotionlessINWhite

bkmkitap.com alışverişim 3 gündür kargoya verilmiyor.

Duruma göre değişiyor ama genelde 10 günü geçmiyor diyorlar.
  4. MotionlessINWhite

bkmkitap.com alışverişim 3 gündür kargoya verilmiyor.

Büyük ihtimalle tedarik ediliyordur hocam, BKM'de bu tarz şeyler normal.
  5. MotionlessINWhite

Qp bilişim vs incehesap

QP daha iyi tercih olacaktır, çok daha hızlı dönüş vs. yapıyorlar.
  6. MotionlessINWhite

🔥İndirim A101'e Gelicek Olan Rgb Led Ve Gaming Ürünler 11 Mart

Şu anki dönemde hiç fena fiyata satılmıyorlar, bence alınabilir. Ben şu monitör ambiyansına taktım, gelince alayım bari.
  7. MotionlessINWhite

🔥İndirim Bime Gelicek Olan PlayStation 4

O paraya alınmaz, gidip 2. el temiz PS4 Pro'yu 2.5K'ya alırım kat kat daha iyi performansı var.
  8. MotionlessINWhite

İPHONE 12 MINI BİM DE !

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-iphone-12-mini-64-gb-fiyati,814416670.html Hiç kampanya gibi gözükmüyor :)
  9. MotionlessINWhite

2. El Piyasasın'dan Komik Görüntüler Sizlerle!!!

Gereksiz, sıfır kartların fiyatları alev aldı ki stok sorunu yaşanıyor. Kripto yükseldi, kazanç kapısı oldu. Haliyle bu piyasa bu durumda çok normal. Herhalde seri üretim var benim haberim yok?
  10. MotionlessINWhite

2. El Piyasasın'dan Komik Görüntüler Sizlerle!!!

Konu mantıklı değil, zira alınan fiyatın altına satılacak diye bir şey yok. Sıfır piyasa belli, adam 1500'e aldığı şeyi 1500'e satarsa ve ekran kartı almak isterse daha fazla ücret ödemek zorunda kalır. Mesela benim ekran kartım şu anda en ucuz 7K ve ben kartımı 6K'ya satabilirim, piyasa ne ise...
  11. MotionlessINWhite

Oyunalisveris.com güvenlimi

Key olabilir ama bu onu güvenilir yapmaz. sahte kredi kartları ile alınmış key olabilir. Açıkçası 2-3 TL daha fazla verip bilindik yerlerden tercihimi yapardım, olmadı bazı kullanıcılar %20-30 arası indirimli bir şekilde satıyor. Onlardan alıp daha düşük fiyata getirebilirsin.
  12. MotionlessINWhite

🔥İndirim Amazon.com.tr 20 TL İndirim Kodu.

Acaba Amazon'da kargo seçebiliyor muyuz? Yoksa belirli bir şirket mi var?
  13. MotionlessINWhite

Yurtİçi Kargo Neden Geç Getiriyor?

Ohoo sen daha PTT'yi görmemişsin dostum :) Yurtiçi kargo genel olarak hızlıdır, en fazla 3 gün sürer ki dağıtım biraz yoğun olunca hemen gelmeyebiliyor. Hani hepsi insan sonuçta o kadar laf etmenin manası yok, 1-2 gün beklemek öldürmese gerek?
  14. MotionlessINWhite

10.000 TL - 2.el motor öneriniz var mı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-askeri-personelden-pazarlik-yok-son-841417506/detay
  15. MotionlessINWhite

game satis guvenilirmi tc istiyor

Tabii ki verin, almalarındaki amaç güvenli alışveriş için. Zaten TC ile bir şey yapılmaz rahat olun.
  16. MotionlessINWhite

Yardım Oyuncu Market İle İlgili

Merhabalar, kargo seçme olanağımız var mı?
  17. MotionlessINWhite

Çözüldü✓ QP Bilişim canlı destek

Pandemiden dolayı bildiğim kadarıyla temsilci yok. Mail olarak sorunuzu iletin bence.
  18. MotionlessINWhite

QP Bilişim güvenlimi ve hangi kargo şirketiyle çalışıyor?

Yurtiçi ile çalışıyorlar, en güvenilir firmalar arasındadır. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
Top Bottom