Neler Yeni

Yardım Sahibinden param güvende üzerinden satış

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
kankalar bi sistem satıcam birine de param güvende üzerinden alıcak normalde satmıyorum da böyle kendim için daha güvenli olması açısından ürünü kargoya vermeden önce ne yapmam gerekli bilenler bi yazarsa çok sevinirim

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam sistem satışını ben olsam param güvende ile yapmazdım kargoda o pc'nin başına bir şey gelme olasılığı çok yüksek

YazılımKafa

80+ Silver
kankalar bi sistem satıcam birine de param güvende üzerinden alıcak normalde satmıyorum da böyle kendim için daha güvenli olması açısından ürünü kargoya vermeden önce ne yapmam gerekli bilenler bi yazarsa çok sevinirim
Knk illa yapacaksan kargoya verirken video çek.

Ilar

80+ Bronze
Mutlaka videosunu çek.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
PG ile sistem satmak doğru bir hareket değil hocam, eğer elden veremiyorsanız Dolap tarzı yerlerden satın. Ha illa PG olacaksa test videoları cekin, ayrıca parçaların sorunsuz olduğunun da video ile kanıtlarını alın öyle satın.

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistemin çalıştığının videosunu ve parçaların SN'sini yedeğini alıp satabilrsin.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
ben ekipman ekran kartı vs. param güvendeyle çok sattım sıkıntı olmadı da sistem satmak riskli. illa satıcaksan kargoya verirken videoya kaydet kutuya koy kargocuya teslim et.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben ekipman ekran kartı vs. param güvendeyle çok sattım sıkıntı olmadı da sistem satmak riskli. illa satıcaksan kargoya verirken videoya kaydet kutuya koy kargocuya teslim et.
o zaman en iyisi komple yarım saatlik bi video patlatiyim ben evden koyup götürürken çünkü 2 koli iç içe koymalı kutuları duruyor hepsinin .
beyaz plastiklerine de koyduktan sonra içteki kartondan çıkarmak çok zor kasayı umarım yolda başına bi şey gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartını da söküp kutusuna koyup göndericem zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Zeitnot
PG ile sistem satmak doğru bir hareket değil hocam, eğer elden veremiyorsanız Dolap tarzı yerlerden satın. Ha illa PG olacaksa test videoları cekin, ayrıca parçaların sorunsuz olduğunun da video ile kanıtlarını alın öyle satın.
dolaptan satmanın artısı nedir peki

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
300 500 lira düşüğe sat elden sat kafan rahat olsun
valla arkadaş aldı ben de çok uğraşamayacağım şuan en iyisi ben uzunca bi videosunu çekiyim kargoya verene kadar bi sıkıntı çıkarsa da can sağlığı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,659
Üyeler
163,532
Son üye
rallikq
Top Bottom