Neler Yeni

Yurtİçi Kargo Neden Geç Getiriyor?

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
Merhaba Pazartesi Günü GameGarajdan Pc Siparişi Verdim Salı Günü Sabah 06.25'de Kargoya Vermişler Akşam Saat 8'De Kargo İstanbuldan Denizliye Gelmek Üzere Yola Çıktı Ve Gelemedi Bugun Sabah 12 Gibi Aradığımda Bugun Teslim Edilir Dediler Fakat Edilmedi 17.50'De Bir Daha Aradım Yarın Teslim Edilecek Dediler Bürolarına Gittiğimde İse Daha Kargonuz İstanbulda Dediler Neden Sizce?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Oturduğunuz yerdeki şube ilgisiz demek ki.

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
bence değil ssd aldım 3 günde geldi pc aldım 3 gunde geldi.

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oturduğunuz yerdeki şube ilgisiz demek ki.
hepte beni bulur kasım 2019 da telefon aldım ptt kargo 2 haftada getirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence değil ssd aldım 3 günde geldi PC aldım 3 gunde geldi.
sen denizlide nerde oturuyorsun? ben gerzelede kargonun geliceği şube adalette oraya kadar gittim sordum istanbulda dediler

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Çok acele etmeyin, PC gelecek diye heyecanlısınız sanırım. Aynı durumu RDR2 alınca yaşamıştım :D

RDR2 sen neymişsin be abi?

ozhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Özhan
hepte beni bulur kasım 2019 da telefon aldım ptt kargo 2 haftada getirdi

sen denizlide nerde oturuyorsun? ben gerzelede kargonun geliceği şube adalette oraya kadar gittim sordum istanbulda dediler
benimki bakirli subeye geliyor ordan kuryeyle eve merkez/gültepe mah.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Merhaba Pazartesi Günü GameGarajdan PC Siparişi Verdim Salı Günü Sabah 06.25'de Kargoya Vermişler Akşam Saat 8'De Kargo İstanbuldan Denizliye Gelmek Üzere Yola Çıktı Ve Gelemedi Bugun Sabah 12 Gibi Aradığımda Bugun Teslim Edilir Dediler Fakat Edilmedi 17.50'De Bir Daha Aradım Yarın Teslim Edilecek Dediler Bürolarına Gittiğimde İse Daha Kargonuz İstanbulda Dediler Neden Sizce?
Hocam iki eliniz kanda bile olsa yurtiçi kargoya ürün emanet etmeyin gidip kendiniz şubeden alın iki gün oldu sistem toplayalı bütün parçaları ayrı ayrı aldım saat 9 da açılan kargoya sabah 8,30 da gittim kargonun arabadan inmesine bile müsaade etmedim kendim alıp geldim benden sonra arabadan tv indirdiler tvyi önce yerde sürüklediler sonra iki kişi kaldırıp fırlattılar başka bir kargoda da reçel gelmişti 5 kavanoz ikisini kırdılar

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benimki bakirli subeye geliyor ordan kuryeyle eve merkez/gültepe mah.
anladım şubeye gelse bile razıyım yanında dükkan var bizim alırım gidip

Hocam iki eliniz kanda bile olsa yurtiçi kargoya ürün emanet etmeyin gidip kendiniz şubeden alın iki gün oldu sistem toplayalı bütün parçaları ayrı ayrı aldım saat 9 da açılan kargoya sabah 8,30 da gittim kargonun arabadan inmesine bile müsaade etmedim kendim alıp geldim benden sonra arabadan tv indirdiler tvyi önce yerde sürüklediler sonra iki kişi kaldırıp fırlattılar başka bir kargoda da reçel gelmişti 5 kavanoz ikisini kırdılar
öyle yapmaya çalışırım ama bence bir zarar gelmez gamegaraj ile anlaşmaları var sanırsam

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Ohoo sen daha PTT'yi görmemişsin dostum :) Yurtiçi kargo genel olarak hızlıdır, en fazla 3 gün sürer ki dağıtım biraz yoğun olunca hemen gelmeyebiliyor. Hani hepsi insan sonuçta o kadar laf etmenin manası yok, 1-2 gün beklemek öldürmese gerek?

therip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
fatih özer
şubeye gelsin yeter ya

Ohoo sen daha PTT'yi görmemişsin dostum :) Yurtiçi kargo genel olarak hızlıdır, en fazla 3 gün sürer ki dağıtım biraz yoğun olunca hemen gelmeyebiliyor. Hani hepsi insan sonuçta o kadar laf etmenin manası yok, 1-2 gün beklemek öldürmese gerek?
ptt yide gördüm kasım 2019 da telefon aldım 2 haftada getirdiler eskişehirden denizliye helal olsun sonra gidp kendim aldım şubeden

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
anladım şubeye gelse bile razıyım yanında dükkan var bizim alırım gidip

öyle yapmaya çalışırım ama bence bir zarar gelmez gamegaraj ile anlaşmaları var sanırsam
ekran kartım gamegarajdan geldi kolisi yamuk yumuktu allahtan içindeki kutuda sıkıntı yoktu yakardım orayı

Top Bottom