Aras Kargo Trendyoldan Aldığımız Ürünleri Neden Vermiyor?

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
690
Bu indirim mevzusundan ürünü aldım kazan bilişimden. Dün sabah ürün şubeye geldi. Oradaki çalışan bana ürünleri teslime etmeyin diye mail geldi dedi. Şimdi trendyol canlı destek ile görüşüyorum sıkıntı yok kargo teslim edilecek diyor. Gece mesaj geldi yarın tekrar dağıtıma çıkacak diye bu sabah tekrar aradım bana dediler ki ürünü 3 gün bekletip iade edicez diyorlar böyle hakları varmı? Trendyol neden sistemden iade veya ürün iptali yapamıyor bilerek 3 gün teslim etmeyip ürün alıcı tarafından alınamadı deyip geri gönderecekler ama isteseler kargoyu veirirler değilmi?

Millet yılda bir ucuza indirimli ürün aldı. Burnundan getirdiler.

Bu indirim mevzusundan ürünü aldım kazan bilişimden. Dün sabah ürün şubeye geldi. Oradaki çalışan bana ürünleri teslime etmeyin diye mail geldi dedi. Şimdi trendyol canlı destek ile görüşüyorum sıkıntı yok kargo teslim edilecek diyor. Gece mesaj geldi yarın tekrar dağıtıma çıkacak diye bu sabah tekrar aradım bana dediler ki ürünü 3 gün bekletip iade edicez diyorlar böyle hakları varmı? Trendyol neden sistemden iade veya ürün iptali yapamıyor bilerek 3 gün teslim etmeyip ürün alıcı tarafından alınamadı deyip geri gönderecekler ama isteseler kargoyu veirirler değilmi?
Kargoyu Her Türlü Verirler Yokuş Yapıyorlar Dün Kargoyu Teslim Aldım Yarım Saat Sonra Geldi Kargoları Geri İstedi Lafımla Şamarladım Vermedim Ürünleri Geri Gitti Bazı İnsanlara İyi Niyetli Olmiyacaksın Şamarla Geç Öyle Bir Hakları Yok Trendyol Verilecek Diyor Kargo Nasıl Vermiyor

Benim kargomu getirdiler ama çıtır hasarlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,254
Üyeler
183,776
Son üye
bakara66
Geri