Neler Yeni

2. El Piyasasın'dan Komik Görüntüler Sizlerle!!!

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
5kya verdim, inan kullanıpta bu fiyata satsam üzülmem, lakin hiç kullanmadım kasayı zaten alanda çok memnun oldu 10dk test ettim furmarkta sonucu attım baya beğendi alan kişi
he direkt kasayı mı sattın yoksa ekran kartınımı 5k ya sattın sen ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyatlar sabit durmuyor yapıcak bir şey yok sisteme ayak uydurmak zorundalar, biraz bencillik etmek bu. 2. el içinse ben çok macera yaşadım daha 2. el belli ürünleri almam, ekran kartıda dahil :D.
2.elden ben ancak telefon alıp tamir edip satıyorum

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
sadece ekran kartı da-2 sistem ile aldığım rx 5600 xt oc evo olan kartı3 fanlu asus tuf 3
abii yak yak yak neyse 5k da iyi para he naptın yedinmi yoksa 3060ti için bekliyomusun veya 3060

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
abii yak yak yak neyse 5k da iyi para he naptın yedinmi yoksa 3060ti için bekliyomusun veya 3060
kredi borcum vardı o yüzden verdim, şuan eski külüstür bir kart takılı işlemcimde dahili grafik işlemci birimi yok :)

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
kredi borcum vardı o yüzden verdim, şuan eski külüstür bir kart takılı işlemcimde dahili grafik işlemci birimi yok :)
kredi kartı ve kredi denen şey lanet bir şey 2 elim kanda olmadığı sürece bulaşmayı düşünmüyorum

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhabalar arkadaşlar bugün'lerde sahibinde çok fazla satıcı var ve fahiş fiyatlarla satıyor bildiğiniz gibi bende bunlardan bir konu açmak istedim. Konu şöyle aslında sahibinden'de satılan elektronik parçaların böyle gözüme çarpan fiyatlarını sizlerle paylaşarak bilgilendirmeye çalışıcam ve kendi şahsi fikirlerimi gözlemlerimi sizlere sunucam. Sizde kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi yorumlara yazarsanız sevinirim

İlan 1
İlan açıklaması
Alıntıyı görüntüle
Ekran kart'ı ise bu
Alıntıyı görüntüle

İlan Hakkında görüşlerim : Kart görmüş olduğunuz gibi temiz ve ilan sahibinin test istediğimde yollamadı bir şüphelendim fakat get açabiliyor buda güvenilir olabiliceğinin göstergesi olabilir (benim şahsi fikrim tamamıyla) alınır mı diye sorarsanız 2600 TL olan bir kart'a 7k vermem

İlan 2

İlan açıklaması
Alıntıyı görüntüle
Ekran kart'ı ise bu
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İlan Hakkında görüşlerim : Kart görmüş olduğunuz gibi temiz ve ilan sahibinin test istediğimde hiçbir sorun olmadan yollayabilceğini söylüyor fakat şuan cidden 2.el piyasasında 6500 gibi bir fiyat buna koymanın hiçbir manası olamaz fakat onlarda farkında itopyada stoklar tükendikten 1 ay sonraki fiyatlar bu model için fiyatlar bu iken cidden 6500 gibi bir fiyat koymanın stoklar yenilendiğinde bir amacı olamaz ve ürün temmuz 2020 de alınmış buda demek oluyoki yaklaşık bir 600 700 TL daha ucuzken şuan 3k üstü koymak stok olmadığı için normal gelebilir ama pahalı yani yazık günahtır (NVİDİA AMD Şu stokları bir yenile be abicim pandemi ortalığın içinden geçti )

NOT:Arkadaşlar böyle satıcıların bitmiyceği bir aşikar her gün 2 farklı model (rx5500xt,rx580,ryzen 5 3600,ryzen 5 5600x gibi)lerin buraya eklemesini yapıcam arkadaşlar istediğiniz özel bir model varsa yorumlara yazabilirsiniz her gün konu güncellenip yükseltilicektir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizlerde Konuma destek olur kendi fikir ve beyanlarınızı benle paylaşırsanız sevinirim
Çok eğlenceli bir içerik eline sağlık

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
herkezin kesinlikle o kartı alma pişman olursun dedği kartı 7.700e sattım bende onlardanım lanet olsun dostum Ç:D

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Konu mantıklı değil, zira alınan fiyatın altına satılacak diye bir şey yok. Sıfır piyasa belli, adam 1500'e aldığı şeyi 1500'e satarsa ve ekran kartı almak isterse daha fazla ücret ödemek zorunda kalır. Mesela benim ekran kartım şu anda en ucuz 7K ve ben kartımı 6K'ya satabilirim, piyasa ne ise fiyat odur. Kripto etkisi yüzünden bunlar, daha öncesinde bu kadar kötü durumda değildik. Sadece ülkemiz değil dünyada da bu şekilde, yani bizlik bir durum yok.

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Konu mantıklı değil, zira alınan fiyatın altına satılacak diye bir şey yok. Sıfır piyasa belli, adam 1500'e aldığı şeyi 1500'e satarsa ve ekran kartı almak isterse daha fazla ücret ödemek zorunda kalır. Mesela benim ekran kartım şu anda en ucuz 7K ve ben kartımı 6K'ya satabilirim, piyasa ne ise fiyat odur. Kripto etkisi yüzünden bunlar, daha öncesinde bu kadar kötü durumda değildik. Sadece ülkemiz değil dünyada da bu şekilde, yani bizlik bir durum yok.
Bizlik durum diyende yok :D
Gereksizde değik haberi olmayan bir kişi konuyu okusa hata yapmayabilir.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Bizlik durum diyende yok :D
Gereksizde değik haberi olmayan bir kişi konuyu okusa hata yapmayabilir.
Gereksiz, sıfır kartların fiyatları alev aldı ki stok sorunu yaşanıyor. Kripto yükseldi, kazanç kapısı oldu. Haliyle bu piyasa bu durumda çok normal. Herhalde seri üretim var benim haberim yok?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Umarım 6K'dan aşağı satmıyordur piyasası şuan 10-11K civarı.

Son düzenleme:

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular