Arama sonuçları: *

1. Oneomous

Yardım Bu TELEVİZYON ALINIR MI?

Aynı ürün hepsi buradada 29bin civarında değer mi emin olamıyorum made in germany almanyada üretildipi anlamına geliyor dil olarak samsung arayüzüyle alakalı bir şey yani bu ürün için geçerli değil
  2. Oneomous

Yardım Amazondan Aldığım Ürün Gelmedi?

Şimdi edersen bankanın keyfine bağlı
  3. Oneomous

Yardım Amazondan Aldığım Ürün Gelmedi?

Diğer kargoların geldiysen monitör gelmediyse amazon yavaş olmuyor dostum ürünle alakalı problem oluyor geçenlerde banada olmuştu zaten söyledikleri tarihte gelmezse iade ettirebiliyorsun.
  4. Oneomous

0 ürünlerde sorun çıkar mı

Thh tüketici hakem heyeti Son zamanlarda amazonun kalitesi düşsede yine de çoğu firmaya göre daha güvenilir.
  5. Oneomous

Hepsiburada iade yapmak istiyorum

Şansını dene fakat bu tarz durumlarda iade etme ihtimalin olduğu zaman dikkatli ol hem kendin için hem firma için hemde alacak kişi için sonuçta o tekrar satılacak ve birisi kullanacak. 1715393078 Yani denk geldi olmasını vs vs geçtim.Birisinin 1 hafta kullandığı kulaklığı parasını verip alıp...
  6. Oneomous

BU AKILLI SAATLERDEN HANGİSİ ALINIR

Sorun küçük veya büyük durması değil aslında sorun cihazın arayüzü vs var ve bunlara erişirken biraz daha büyük olsa daha iyi olacaktı gibi bir hissiyat bırakıyor Tabi büyük olsa bu sefer kötü durur ama
  7. Oneomous

Yani buna benzer pek yok markası garip garip cihazlar var onlarda ne kadar kalitelidir bilmiyorum bu cihazda tek sevmediğim şarj bu cihazda dediğim akıllı saatlerin genelinde bu sorun var max 2 gün gidiyor pili Bence en büyüğünü al ama sen bilirsin
  8. Oneomous

Aralarındaki paraya inan bakmadım çünkü 46mmlik var kolun aşırı küçük değilse 46 bile küçük bence belki büyük saatler sevdiğimdendir bilmiyorum
  9. Oneomous

🔥Akaryakıta yeni zamlar yolda! Hazırlıklı olun!

1 2 hafta öyle oluyor sonra yollar yine aynı
  10. Oneomous

KLİMA ÖNERİSİ LAZIM .

Benim oda küçük fakat orta büyüklükte bir odayı rahat soğutur
  11. Oneomous

KLİMA ÖNERİSİ LAZIM .

Btuyuda yaz istersen Arçelik 9klı kvar memnunum
  12. Oneomous

Çözüldü✓ Telefonlarda 12 ay taksit

Biliyorum fakat nakit avans daha avantajlı diye bildiğimden söyledim.
  13. Oneomous

Çözüldü✓ Telefonlarda 12 ay taksit

Bazı bankalar 10.000 lira gibi bir para ile nakit avans veriyor akbanktan felan bahsetmiyorum en son iş bankası faizli veriyordu faizi düşük alışveriş kredisinden düşük müdür bilemiyorum fakat geri ödemeye bakın alışveriş kredisinden düşükse onu tercih edebiliriz harici bir bankadan 2.000çekip...
  14. Oneomous

🔥İndirim Coca-Cola ürünlerinde sepete özel %20 indirim

23 normal fiyatını bilmiyorum fakat her ay indirime giriyor zaten
  15. Oneomous

🔥İndirim Coca-Cola ürünlerinde sepete özel %20 indirim

Fazla indirimli sayılmaz aslında migrosla aynıya geliyor
  16. Oneomous

N11 de Amazon gibi direkt iade kabul eder mi

Hepsi buradanın sattığı laptoplarda alınabilir.
  17. Oneomous

Yani o dediklerin şans gidip görerek alsan bile kapalı kutudan çıkabilir yani.
  18. Oneomous

Ölü pixelde iade verirsen bence bir sıkıntı olmaz
  19. Oneomous

N11in hiç denk gelmedim duymadım hepsi burada ile karıştırmış olma ? 1673293046 Eğer satıcı amazon veya hepsi burada değilse normal bir yerse %90 servisine göndertir.
Geri