Neler Yeni

0 ürünlerde sorun çıkar mı

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ferhat Bilgi
İnternet üzerinden 0 ürün sipariş ettiğimde çalışmama vs gibi bi ihtimal var mıdır hiç böyle bir olay yaşayanınız oldu mu
Diğer bir konu kutusuz fansız 5600 işlemci alacağım sıkıntı çıkma olasılığı var mı bozuk gelme olayı vs

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mert ash
İnternet üzerinden 0 ürün sipariş ettiğimde çalışmama vs gibi bi ihtimal var mıdır hiç böyle bir olay yaşayanınız oldu mu
Diğer bir konu kutusuz fansız 5600 işlemci alacağım sıkıntı çıkma olasılığı var mı bozuk gelme olayı vs
her zaman öyle bi ihtimal var da sorun olacağını sanmıyorum amazondan alırsanız iade işi baya kolay

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Elektronik cihazlarda bozuk gelme olasılığı yüksektir de işlemci gibi bileşenler daha az riskli alınan yer güvenli ise. Eğer arızalı gelirse bile iade edebilirsin. İade kolaylığı olan yerlerden alman daha iyi olur.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,598
İsim
Emre siyah
işlemcinin pinler yamulmadıkça bir sıkıntısı olmuyor açarken videosunu çek işlemcinin sıkıntı çıkarsa da iade edersin

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elektronik cihazlarda bozuk gelme olasılığı yüksektir de işlemci gibi bileşenler daha az riskli alınan yer güvenli ise. Eğer arızalı gelirse bile iade edebilirsin. İade kolaylığı olan yerlerden alman daha iyi olur.
her zaman öyle bi ihtimal var da sorun olacağını sanmıyorum amazondan alırsanız iade işi baya kolay
Trendyol İncehesap hepsi burada n11 gibi düşünüyorum ama
Amazon güvenilir bi site mi çok uygun ürünler var güvenip alamıyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemcinin pinler yamulmadıkça bir sıkıntısı olmuyor açarken videosunu çek işlemcinin sıkıntı çıkarsa da iade edersin
Bunu öğrenmem güzel oldu

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,598
İsim
Emre siyah
Trendyol İncehesap hepsi burada n11 gibi düşünüyorum ama
Amazon güvenilir bi site mi çok uygun ürünler var güvenip alamıyordum

Bunu öğrenmem güzel oldu
bütün saydıkların güvenilir olası bir durumda thye başvurursun

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Berk
Ben 1tb hdd aldım bozuk geldi hepsiburadaya yazdım iade ettim bir sorun cıkarmadılar, olabiliyor kısaca ama satıcı hepsiburadanın kendisiydi. Üye iş yeri firmalardan alırsanız onların iade kavramı daha farklı olabilir, büyük firmalardan almaya özen gösterin güzel cihazlar alırken.

Reload

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ferhat Bilgi
Ben 1tb hdd aldım bozuk geldi hepsiburadaya yazdım iade ettim bir sorun cıkarmadılar, olabiliyor kısaca
Anladım 15 gün içinde denemem lazım o halde

İnternet kafelerde falan denemek istesem denetirler mi acaba

Top Bottom