Hepsiburada iade yapmak istiyorum

Maizen

80+
Reaksiyon skoru
24
Apple watch ultra 2 aldım , 3 gündür kullanılıyorum ama gereksiz gördüm bu paraya ve iade etmek istiyorum saatin kutusunun bi kenarı yapışkanından ayrılmış yırtma ve koparma değil. Ayrıca şarj kablosınun yapışkanlarını çöpe attım diğer kutuları duruyo iade etsem alırlar mu son günü 21 mayıs ve 21 mayos ilk taksit ödemesi var

Apple watch ultra 2 aldım , 3 gündür kullanılıyorum ama gereksiz gördüm bu paraya ve iade etmek istiyorum saatin kutusunun bi kenarı yapışkanından ayrılmış yırtma ve koparma değil. Ayrıca şarj kablosınun yapışkanlarını çöpe attım diğer kutuları duruyo iade etsem alırlar mu son günü 21 mayıs ve 21 mayos ilk taksit ödemesi var
iade eksiksiz tam alıyorlar hocam, amazon olaydı alabilirdi ama hepsiburada alacağını sanmıyorum.

ya kardeşim iyi misiniz ya bu kadar saçma bir neden olabilir mi ya? gereksiz gördüm iade etmek istiyorum üstelik kutusunu her şeyini açıp kullanmışsın sence etik mı bu dediğin ?? sen olsan alır mısın iade

Son düzenleme:
ya kardeşim iyi misiniz ya bu kadar saçma bir neden olabilir mi ya? gereksiz gördüm iade etmek istiyorum üstelik kutusunu her şeyini açıp kullanmışsın sence mantıklı mı bu dediğin ?? sen olsan alır mısın iade
15 gün içerisinde iade edebilir. Yasa gereği.

ya kardeşim iyi misiniz ya bu kadar saçma bir neden olabilir mi ya? gereksiz gördüm iade etmek istiyorum üstelik kutusunu her şeyini açıp kullanmışsın sence mantıklı mı bu dediğin ?? sen olsan alır mısın iade
Mantıklımı değil mi tartışılır ama yasalar gereği hakkı var mı var ayrıca ürüne zarar vermediği taktirde ambalajarı atması herhangi bir şekilde iade edebilmesine mani değil kutuyu atmadıysa sıkıntı yok

Mantıklımı değil mi tartışılır ama yasalar gereği hakkı var mı var ayrıca ürüne zarar vermediği taktirde ambalajarı atması herhangi bir şekilde iade edebilmesine mani değil kutuyu atmadıysa sıkıntı yok
Kutular duruyor , sadece şarj kablosunun sarılı olduğu şey yok basit bi parçaydı zaten

Amazon olsa iade alınırdı ama Hepsiburada almaz.

• Tüketiciye teslimi yapılmış olan cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar(1 Ekim 2022 tarihinden itibaren iade edilemeyecektir.)

Şansını dene bazen denk geliyor iade alıyorlar. Daha önce bir arkadaşım 1 hafta kullandığı kulak içi kulaklığı trendyol dan iade etti alışamadığı için ve aldılar. Normalde kulaklık hiçbir şekilde iade olmaz hijyen açısından ama denk geldi oldu.

Şansını dene fakat bu tarz durumlarda iade etme ihtimalin olduğu zaman dikkatli ol hem kendin için hem firma için hemde alacak kişi için sonuçta o tekrar satılacak ve birisi kullanacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şansını dene bazen denk geliyor iade alıyorlar. Daha önce bir arkadaşım 1 hafta kullandığı kulak içi kulaklığı trendyol dan iade etti alışamadığı için ve aldılar. Normalde kulaklık hiçbir şekilde iade olmaz hijyen açısından ama denk geldi oldu.
Yani denk geldi olmasını vs vs geçtim.Birisinin 1 hafta kullandığı kulaklığı parasını verip alıp kullanmak,iğrenç.

• Tüketiciye teslimi yapılmış olan cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar(1 Ekim 2022 tarihinden itibaren iade edilemeyecektir.)

Böyle bir haber var ama bu karar yürürlüğe girmedi yasalarda düzenleme olmadı şuanlık cayma hakkı kalkmadı eğer kalksaydı 2 ay önce telefon iade edemezdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Yasalar gereği mi ? yasa sana ürün al keyfine göre kullan sonra beğenmedin diyip geri gönder iade yapalım mı diyor?? iyiymiş ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,652
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri