Arama sonuçları: *

1. QİKUA

🔥İndirim POCO F4 11.199 TL !! (Mi Store)

olsun yine de bu fiyata alabileceği telefonlardan iyidir diye düşünüyorum.
  2. QİKUA

🔥İndirim POCO F4 11.199 TL !! (Mi Store)

Eğer telefon alma arefesinde olsam bunu tercih ederdim galiba fiyatı iyi gibi arka 4k60 batarya da 4500 mah bence yeterli gibi 5000 olsa iyi olurdu sanki note 10 gibi
  3. QİKUA

🔥İndirim 🔥SteelSeries Arctis 7+ 3829 TL🔥

v2x'ten buna geçilirse ne kadar fark olur
  4. QİKUA

Sahibinden dolandırıcı

Ben olsam biraz dalga geçerim :D
  5. QİKUA

bu gamepass kodu gerçek mi?

Banlanma gibi bir durum falan var mı? sonuçta 10 TL'ye sınırsız gamepass var ortada
  6. QİKUA

Bisiklet önerisi ilk kez

Hocam 29 jant daha uygun olur bence sizden biraz daha kısayım 27.5 kesmiyor. Arka dişli oranlarını anlamadıysanız boşverin direk siz 2.elden alacağınız satıcıya sorun arka dişli oranı nedir diye 11 32 14 32 11 34 gibi rakamlar söylerse tamamdır bunlar genelde yokuşta işinize yarar yokuş...
  7. QİKUA

Bisiklet önerisi ilk kez

Hidrolik amacı yağmurda bozuk yolda falan iyi durmak aralında en iyi fren çeşidi odur içindeki özel sıvı basıncı binevi yağ basıncı ile çalışır, Tek amortisör bisikletin ön tekerleğinde ki ki yerdir evet o olmalı bence dağ bisikletlerinde orta amortisör var bir de o genelde yüksek bütçeli...
  8. QİKUA

Bisiklet önerisi ilk kez

Sana tavsiyem bir kere bisiklette hidrolik disk şart onu kullandıktan sonra diğerleri sana tırt gelir 2.si arka ruble oranlarına bakmak mesela 14 28, 11 32, 11 34 gibi böyle sıralanıyorlar 11 34 ve üstü almaya çalış 11 32 te olur fark etmez yokuşta rahat çıkabilmen için genelde 11 34 ruble...
  9. QİKUA

"Fiat Egea zamma doymuyor !" İşte yeni fiyatlar !

Buna bu parayı verene kadar 2.el 208 gti alır bakarım keyfime
  10. QİKUA

🔥İndirim Hepsi̇burada Gami̇ng İndi̇ri̇mleri̇ Var Koş Koş !!

Razer al kanka indirim kodları bak her türlü daha iyi
  11. QİKUA

🔥İndirim Hepsi̇burada Gami̇ng İndi̇ri̇mleri̇ Var Koş Koş !!

Viper v2 mini 200 dü geçen neyse 239 da eh d&r da geçen görmüştüm 2 hafta falan oldu god fo war 129 falandı indirimler güzel gibi şu 3060 ti li hp de güzel
  12. QİKUA

2850 Valorant Point 185 TL

Net15 indirimi ile 177 tl ye alınmıyor muydu?
  13. QİKUA

Yardım Bu sistem bana 9275tl ye denk geliyor mantıklı mı

ssd çok pahalı 1tb alınabilir biraz daha yukarısına
  14. QİKUA

Çözüldü✓ Amazon Değişim Rezaleti

Hocam biraz daha sabırlı olun bu amazon yani öyle boş bir şirket değil size getirecektir bence
  15. QİKUA

AMAZON hediye kodu söyleyebilirmisiniz yada promasyon kodu çalışan

1 ay kadar önce denemiştim 150 tl üzeri için çalışıyor diye biliyorum 30 35 tl indirim var yazıyor zaten
  16. QİKUA

AMAZON hediye kodu söyleyebilirmisiniz yada promasyon kodu çalışan

APP35 herhalde mobilde PRİME30 bunlar yüksek ihtimal çalışıyor
  17. QİKUA

Beyaz cat6 25m kablo önerisi

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-CAT6-Ethernet-Kablosu-Metre/dp/B08FGBXH8N/ref=asc_df_B08FGBXH8N/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=510133089 yorumlara ve diğer sitelerden baktığımda önerilen bir model siz yine de araştırın ama
Top Bottom