Neler Yeni

Alışverişçi Bulgarlar: "Allah Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun"

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ

Alışveriş yapmak için sınırdan pasaportsuz şekilde Türkiye'ye giriş yapan Bulgar vatandaşlarından dikkat çeken bir yorum geldi. Pasaportun kaldırılması nedeniyle teşekkür eden Bulgarlar, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun" dedi.​

Alışveriş için Edirne'ye gelen yüzlerce Bulgar turistlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karardan sonra Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye'ye girişlerinde pasaport zorunluluğunun kaldırılmasıyla kente akın eden Bulgarlar, soluğu çarşı, pazarda aldı. Yakıttan Giyime ve gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını Edirne'den karşılayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti. Pazarlarda ve meydanlarda Bulgar yoğunluğu oluşurken, ciğercilerde ise uzun kuyruklar oluştu.
akin-akin-pasaportsuz-giris-yapan-bulgarlar-15191464_o.jpg

akin-akin-pasaportsuz-giris-yapan-bulgarlar-8-15191464_o.jpg

akin-akin-pasaportsuz-giris-yapan-bulgarlar-3-15191464_o.jpg

Son düzenleme:

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
:cautious:

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Yok razı falan olmasın

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Avrupa nın en fakir ülkesi Bulgaristan... Görüyorsunuz arkadaşlar. Durum bu. Gözü kapalı mı diyeyim gözü olmayan insanlar mı diyeyim. Şahsen benim de Bulgaristan pasaportum var. Oraya gelen çoğu insanın (Edirne'ye) göçmen olduğuna eminim.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Ne hallere düştük :(

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
Dünya2nın en fakir ülkesi TÜRKİYEEEEE

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
44 yaşındayım böyle bir durum İlk defa görüyorum. Küçümsemiyorum ama bunlar anca kapımızda ... olurlardı. Eskiden

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Her gece en azından askeri darbe yapıp şunları toptan assa diyorum ama sonra adamın Tsk yı bile kendine bağladığı geliyor aklıma.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Alışveriş yapmak için sınırdan pasaportsuz şekilde Türkiye'ye giriş yapan Bulgar vatandaşlarından dikkat çeken bir yorum geldi. Pasaportun kaldırılması nedeniyle teşekkür eden Bulgarlar, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun" dedi.​

Alışveriş için Edirne'ye gelen yüzlerce Bulgar turistlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karardan sonra Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye'ye girişlerinde pasaport zorunluluğunun kaldırılmasıyla kente akın eden Bulgarlar, soluğu çarşı, pazarda aldı. Yakıttan Giyime ve gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını Edirne'den karşılayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti. Pazarlarda ve meydanlarda Bulgar yoğunluğu oluşurken, ciğercilerde ise uzun kuyruklar oluştu.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Zaten biliyoruz da yinede böyle görünce kahroldum vallahi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye