Alışverişçi Bulgarlar: "Allah Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun"

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380

Alışveriş yapmak için sınırdan pasaportsuz şekilde Türkiye'ye giriş yapan Bulgar vatandaşlarından dikkat çeken bir yorum geldi. Pasaportun kaldırılması nedeniyle teşekkür eden Bulgarlar, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun" dedi.​

Alışveriş için Edirne'ye gelen yüzlerce Bulgar turistlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karardan sonra Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye'ye girişlerinde pasaport zorunluluğunun kaldırılmasıyla kente akın eden Bulgarlar, soluğu çarşı, pazarda aldı. Yakıttan Giyime ve gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını Edirne'den karşılayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti. Pazarlarda ve meydanlarda Bulgar yoğunluğu oluşurken, ciğercilerde ise uzun kuyruklar oluştu.
akin-akin-pasaportsuz-giris-yapan-bulgarlar-15191464_o.jpg

akin-akin-pasaportsuz-giris-yapan-bulgarlar-8-15191464_o.jpg

akin-akin-pasaportsuz-giris-yapan-bulgarlar-3-15191464_o.jpg

Son düzenleme:
:cautious:

Yok razı falan olmasın

Avrupa nın en fakir ülkesi Bulgaristan... Görüyorsunuz arkadaşlar. Durum bu. Gözü kapalı mı diyeyim gözü olmayan insanlar mı diyeyim. Şahsen benim de Bulgaristan pasaportum var. Oraya gelen çoğu insanın (Edirne'ye) göçmen olduğuna eminim.

Ne hallere düştük :(

Dünya2nın en fakir ülkesi TÜRKİYEEEEE

44 yaşındayım böyle bir durum İlk defa görüyorum. Küçümsemiyorum ama bunlar anca kapımızda ... olurlardı. Eskiden

Her gece en azından askeri darbe yapıp şunları toptan assa diyorum ama sonra adamın Tsk yı bile kendine bağladığı geliyor aklıma.

Alışveriş yapmak için sınırdan pasaportsuz şekilde Türkiye'ye giriş yapan Bulgar vatandaşlarından dikkat çeken bir yorum geldi. Pasaportun kaldırılması nedeniyle teşekkür eden Bulgarlar, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun" dedi.​

Alışveriş için Edirne'ye gelen yüzlerce Bulgar turistlerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karardan sonra Bulgaristan vatandaşlarının Türkiye'ye girişlerinde pasaport zorunluluğunun kaldırılmasıyla kente akın eden Bulgarlar, soluğu çarşı, pazarda aldı. Yakıttan Giyime ve gıdaya kadar tüm ihtiyaçlarını Edirne'den karşılayan Bulgarlar, aldıklarını taşımakta güçlük çekti. Pazarlarda ve meydanlarda Bulgar yoğunluğu oluşurken, ciğercilerde ise uzun kuyruklar oluştu.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Zaten biliyoruz da yinede böyle görünce kahroldum vallahi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye