onlar ithalatçı garantili hocamXbox series s için akakçeden baktığımda 6200TL civarına bulunabiliyor. Bunun farkı nedir acaba?
Razer al kanka indirim kodları bak her türlü daha iyiLinkte 1 tane görmüştüm ondan bahsediyorum.
Casperin 2k çözünürlük?İndirim falan değil bunlar. İki tane örnek vereyim ASUS TUF Monitör 165 Hz trendyolda 2500 TL ve o paraya 144 Hz Casper Monitör almak yerine Asus ve Samsung 144 Hz monitörler alabiliriz.
Katılıyorum bu fiyat bandında zor gibi bu zamandaCasperin 2k çözünürlük?
Hocam bunu alana kadar şunu alın
Aldım teşekkürler.arkadaşın önerdiği mouseyi kapın hocam
Kanka özellikleri inceledin miİndirim falan değil bunlar. İki tane örnek vereyim ASUS TUF Monitör 165 Hz trendyolda 2500 TL ve o paraya 144 Hz Casper Monitör almak yerine Asus ve Samsung 144 Hz monitörler alabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla vardır indirim fakat çoğu kötü bana göre.
Monitörün linki var mı alırım belki.İndirim falan değil bunlar. İki tane örnek vereyim ASUS TUF Monitör 165 Hz trendyolda 2500 TL ve o paraya 144 Hz Casper Monitör almak yerine Asus ve Samsung 144 Hz monitörler alabiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla vardır indirim fakat çoğu kötü bana göre.
Casperin 2k çözünürlük?
Ben bunu gece tesadüfen gördüm gece alışverişinin %10 u iade + %3 hepsipapel vs. 200 e bağladım galiba yedek olarak aldım mis gibi geldi geceyarısı verdim 11 saat sonra elimeydiHocam bunu alana kadar şunu alın