Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

🔥İndirim Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi 5 TL

30dk önce uygulamaya bi giriyim dedim o zaman bile açılmıyodu pazarama yapamıyor bu işi
  2. Rabiotta

🔥İndirim Hepsiburada 150 TL Hediye Çeki Kazanma Rehberi

6 kek alalımda 150x2 olsun bari eyv dost
  3. Rabiotta

Yardım N11 alişverişim için satıcı pttavmye yönlendirdi?

Pttavmye güvenmiyoruz sorun orada zaten ve peşin aldık 1712347844 Para 3 gün gibi sürede yatacak şansa peşin almıştı diye tekrar alamıyor ve ptt avmye pek güvenmiyoruz sıkıntılı ürün gönderirse arkasında durmaz dediğiniz gibi
  4. Rabiotta

N11 üzerinden gönderim yapmayacak çünkü PTTavmden tekrar satın alın diyor
  5. Rabiotta

Mobilden attım ssi göndermemiş ekledim sonradan
  6. Rabiotta

Dostlar selam n11de piyasa fıyatının 5k altına bilgisayar gördüm arkadaşımın ihtiyacı vardı attım hemen aldı oda ama WhatsApp üzerinden böyle mesaj yazdılar iptal etsin diyorum arkadaş ne diyorsunuz 1712347112 Ss burda
  7. Rabiotta

Yardım E - sigaralar hakkinda bilgi verirmisiniz ?

drag x var bende coil değiştikten sonra her çekişte likit agzıma gelmeye başladı hıcbı zevkı kalmadı 3 coil değiştim hala aynı sıkıntı valla satıcam gibi çözüm de bulamadım
  8. Rabiotta

Sizce alınır mı bu Parfüm?

https://www.pttavm.com/davidoff-cool-water-edt-125-ml-erkek-parfum-p-737956192?gad_source=4&gclid=Cj0KCQiA5fetBhC9ARIsAP1UMgFTl4MFUnYDGCBwypO-_e4aGlyLqVGYVX0paP54wuRJqxZUvtlYMnYaAqEUEALw_wcB
  9. Rabiotta

🔥İndirim Nascita Tırnak Makası Çelik Zincirli Kutusuz

Tırnak makası her eve otomatik gelmiyor mu ya
  10. Rabiotta

Hepsiburadanın m34 fiyatını 500tl arttırıp 500tl indirim kodu tanımlaması

8.5 9 fıyatında degıl mıydı bu telefon bu ay başında millet a34 kovalıyodu hatta fıyata bak
  11. Rabiotta

dualsense almaya değer mi

sadece pcden kullanacaksan xbox kolu daha mantıklı fıyatı da daha uygun
  12. Rabiotta

Öneri 🫖Çay'la Beraber Tavsiye Ettiğim Ürün🫖

cidden takdir edilesi ya 5 yıl önce falan lisede 1 yıl kadar bırakmıştım haftada bir vişneli brownie gömerdim çok zor ya yapamıyorum ben gerçi meyve bal yiyen birisi değilim pek canım tatlı çektiği zaman direkt markete vınn
  13. Rabiotta

Öneri 🫖Çay'la Beraber Tavsiye Ettiğim Ürün🫖

kankam 5 yıldır şimdi çikolata kek falan hiçbişey yemiyo musun valla ben ded olurum yemezsem
  14. Rabiotta

Tebilon guvelimirmi .

Güvenilir.
  15. Rabiotta

Yardım Kargom sizce bugü ngelir mi?

dağıtıma çıkmışsa gelir
  16. Rabiotta

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 AN515-46 26999TL

aynı veya aynı güçteki işlemciye sahip cihazlar 32kdan başlıyor fıyat avantajı ekran kartı sayesınde sağlanmış zaten anlayamadıgın kısım burada sırf rami 32 diye demiyoruz uygun fıyatlı diye
  17. Rabiotta

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 AN515-46 26999TL

herkes neden 3050ti ye takılmış? muazzam bir işlemci 165hz ekran 32gb ddr5 4800mhz işlemci cidden hacının dediği gibi mühendisler için biçilmiş kaftan 3050ti kartını bende pek sevmem ama yine de bir mühendisin işini her türlü görür ve oyununu da oynatır.3060a sahip olup sadece aynı işlemci...
  18. Rabiotta

🔥İndirim Mercusys AC12, AC1200 Mbps Kablosuz Dual-Band Router 376'TL

modem değil dimi sinyal genişletici bu
  19. Rabiotta

Büyük AMAZON Rezilliği!

Çok kötü durum geçmiş olsun amazon hakkınızı verir telaşlanmayın yanlışlık için hediye kartı indirim kodu tarzı şeyler istemeyi unutmayın
  20. Rabiotta

Öneri Bilgisayarım ne kadar eder?

hiç playstationum olmadı ya ps plus da alıp eski oyunları oynamak fikri falan aklımda baya veya aynı fikirde oldugumuz konu olan 4070e geçmek arasında gidip geliyorum ya
Top Bottom