Neler Yeni

Öneri 🫖Çay'la Beraber Tavsiye Ettiğim Ürün🫖

Değerli dostlar 5 yıldır şekeri bırakmış bulunmaktayım ne kahvaltıda ne normal çay arasında vs hiçbir şekilde şeker tüketmiyorum fakat Çay'la beraber ara sıra şu ürünü kullanıyorum acayip güzel ürün sizlere'de tavsiye ederim

Link: https://www.balparmak.com.tr/balparmak-apiteraup-plus-7-g-x-7

Daha uyguna satan varsa oradanda alabilirsiniz tercih sizin🥰

GirayHan

80+ Platinum
10 yıldan fazladır şekeri bırakmış biri olarak bende stevia bitkisinden yapılmış doğal tatlandırıcıları öneririm. şeker'i bırakan her kim olursa olsun balda da glikoz olduğu için temel olarak şekerden uzaklaşmış olmuyoruz. daha çok doğal ve glikoz barındırmayan içeriklere yönelmek ilerde şekere tekrar başlamamak için doğru adım olacaktır diye düşünüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
10 yıldan fazladır şekeri bırakmış biri olarak bende stevia bitkisinden yapılmış doğal tatlandırıcıları öneririm. şeker'i bırakan her kim olursa olsun balda da glikoz olduğu için temel olarak şekerden uzaklaşmış olmuyoruz. daha çok doğal ve glikoz barındırmayan içeriklere yönelmek ilerde şekere tekrar başlamamak için doğru adım olacaktır diye düşünüyorum.
Zaten ara sıra tüketmek yeterli sürekli olursa şekerden farkı yok ürünlerin haklısın o konuda ama ara sıra kendimizi simartmamiz lazım 🤣

GirayHan

80+ Platinum

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
Arda Eren Aslan

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
kankam 5 yıldır şimdi çikolata kek falan hiçbişey yemiyo musun valla ben ded olurum yemezsem

• Konu Sahibi Konu Sahibi
kankam 5 yıldır şimdi çikolata kek falan hiçbişey yemiyo musun valla ben ded olurum yemezsem
İnanki bakkal ve market ile ilişkimi keseli çok oldu kardeşlerim kendilerine çikolata vs alırlar bir parçasını verirler bana okadar haricî gidip kendim almıyorum 🤣 ekmek ile şu son zamanlarda uğraşıyorum işte az buçuk başardık gibi bakalım 😂😂

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Bilemiyorum "Bal" adı altında çoğu şeker ve tatlandırıcıdan ibaret olan bir ürün satan firmadan güzel bir şey çıkacağını sanmıyorum

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Herhangi bir sorun vs görmedim ben + olarak zaten sürekli tuketilmemeli ara sıra veya hasta gibi hissettiğinizde vs kullanmanız lazım zinde tutuyor insanı
Anladım hocam ürüne lafım yok ben bal adı altında şeker satmalarını eleştiriyorum benim babam eski arıcı emin olun gerçek bal ile balparmağın uzaktan yakından alakası dahi yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,306
Üyeler
167,951
Son üye
backgraundoleTR
Top Bottom