Neler Yeni

Öneri 🫖Çay'la Beraber Tavsiye Ettiğim Ürün🫖

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
10 yıldan fazladır şekeri bırakmış biri olarak bende stevia bitkisinden yapılmış doğal tatlandırıcıları öneririm. şeker'i bırakan her kim olursa olsun balda da glikoz olduğu için temel olarak şekerden uzaklaşmış olmuyoruz. daha çok doğal ve glikoz barındırmayan içeriklere yönelmek ilerde şekere tekrar başlamamak için doğru adım olacaktır diye düşünüyorum.
Knklar bende 17 yıllık tuketiciyim günde en az 1 demlik çay bitiririm her bardağına 2 şeker atarım deli gibi kahve içerim kafein bağımlısıyım sizin yolunuzdan devam ediyoruz :)

Knklar bende 17 yıllık tuketiciyim günde en az 1 demlik çay bitiririm her bardağına 2 şeker atarım deli gibi kahve içerim kafein bağımlısıyım sizin yolunuzdan devam ediyoruz :)
Umarım bu yoldan Caymazsin çünkü asil ozaman çayın gerçek tadını alıyorsun 🤣 çay konusunda demlik bitiremem ama bende fena çay içerim 🫠

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
İnanki bakkal ve market ile ilişkimi keseli çok oldu kardeşlerim kendilerine çikolata vs alırlar bir parçasını verirler bana okadar haricî gidip kendim almıyorum 🤣 ekmek ile şu son zamanlarda uğraşıyorum işte az buçuk başardık gibi bakalım 😂😂
cidden takdir edilesi ya 5 yıl önce falan lisede 1 yıl kadar bırakmıştım haftada bir vişneli brownie gömerdim çok zor ya yapamıyorum ben gerçi meyve bal yiyen birisi değilim pek canım tatlı çektiği zaman direkt markete vınn

cidden takdir edilesi ya 5 yıl önce falan lisede 1 yıl kadar bırakmıştım haftada bir vişneli brownie gömerdim çok zor ya yapamıyorum ben gerçi meyve bal yiyen birisi değilim pek canım tatlı çektiği zaman direkt markete vınn
Mesela şöyle diyim pasta vs hiç sevmem kek keza midem bulanıyor küçükken bilinç altıma ne girdiyse yaş şuan 27 hala tüketmiyorum bunları direkt midem bulanıyor

Thadox

80+ Bronze
O kadar içiyorsanız demir eksikliğiniz olabilir aman dikkat edin kendinize.

GirayHan

80+ Platinum
Umarım bu yoldan Caymazsin çünkü asil ozaman çayın gerçek tadını alıyorsun 🤣 çay konusunda demlik bitiremem ama bende fena çay içerim 🫠
bende 1 demlik içemesem de günde 5 bardak garantim var. kahve sevmem en son kahvemi 3-5 yıl önce içmişimdir. Ama çay olmadan sanırım yapamam. arkadaşın da dediği gibi şeker olmadığı zaman asıl çay'ın tadını o zaman alıyorsun. 1 bardak çaya 1 tane şeker at ver bana muhallebi mi bu derim sana. bir süre sonra tat reseptörleri kendini sıfırlıyor dilde ki. Şeker olmadığı zaman diğer yiyeceklerin de gerçek tadını alıyorsun bir nevi. öneririm bence bırak. hiç bir faydası yok glikoz'un. zaten meyvelerden yeteri kadar alıyoruz.

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Hacı bir dönem ki uzun bir dönem çayı şekersiz içmiş biriyim şekersiniz tadını da bilirim yani ama o mevzu biraz damak zevki ve gurmelige giriyor . Bu arada ciddi anlamda kafein bagimlisiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar içiyorsanız demir eksikliğiniz olabilir aman dikkat edin kendinize
Oluyor ya

bende 1 demlik içemesem de günde 5 bardak garantim var. kahve sevmem en son kahvemi 3-5 yıl önce içmişimdir. Ama çay olmadan sanırım yapamam. arkadaşın da dediği gibi şeker olmadığı zaman asıl çay'ın tadını o zaman alıyorsun. 1 bardak çaya 1 tane şeker at ver bana muhallebi mi bu derim sana. bir süre sonra tat reseptörleri kendini sıfırlıyor dilde ki. Şeker olmadığı zaman diğer yiyeceklerin de gerçek tadını alıyorsun bir nevi. öneririm bence bırak. hiç bir faydası yok glikoz'un. zaten meyvelerden yeteri kadar alıyoruz.
Bende öylesine şeker atıp içtiğimde garip bir tad geliyor alışmış bünye artık sekersize o yüzden umarım herkes bırakır şekeri 🙂

Hacı bir dönem ki uzun bir dönem çayı şekersiz içmiş biriyim şekersiniz tadını da bilirim yani ama o mevzu biraz damak zevki ve gurmelige giriyor . Bu arada ciddi anlamda kafein bagimlisiyim

Oluyor ya
Şöyle diyim bence gurmelik ile alakası yok ciddi manada çayın asil tadı geliyor ve bazen öylesine şeker atıp içmeyi deniyorum fakat yok bünye alışmış sekersize garip bir tadı geliyor sekerlide çayın

Thadox

80+ Bronze
Aman hocam öyle demeyin glikoz beynin tek besin kaynağıdır. Meyveden de glikozdan çok fruktoz alınır o da yağa dönüşme eğilimi olan bir molekül. Yani abartmadan şeker almakta gerekiyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Nasıl bıraktınız hocam. Rehber gelir mi :D
Çaydakini bırakmak kolay olmuştuda Evde 2 tane küçük çocuk olunca ikide bir abi olarak markete beni yolladıklarından dolayı alışkanlık oldu bende

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Aman hocam öyle demeyin glikoz beynin tek besin kaynağıdır. Meyveden de glikozdan çok fruktoz alınır o da yağa dönüşme eğilimi olan bir molekül. Yani abartmadan 1şeker almakta gergerekiyor
Xjxjdndnnddndj

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,465
Üyeler
167,981
Son üye
ankayyilkan
Top Bottom