Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Sahibinden param güvende dolandırılma ihtimali

Satıcı olmak sıkıntı evet ben bi satış yapmayı düşünüyordum param güvende ile yani sattığım kişi içinden parça alsa yada makineyi ağır şartlar altında denese geri yollasa kısaca makinem hasarlı yada eksik parça olarak dönerse ne yapabiliyoruz o zaman net bilgisi olan varmı
  2. Ragnar Adamdır

Yardım Matersan güvenilir mi?

3. konuyu da açarsan cevap veririm dostum
  3. Ragnar Adamdır

Bu görseldeki belge fatura mı?

Aldığın kişi kartı yurtdışındanmı almış
  4. Ragnar Adamdır

Bu Siteden Alışveriş Yapan Varmı

Hocam ürünlerin güvenilir olduğunu ben de biliyorum. Memnuniyet seviyeleriniz nasıl? Kumaş kalitesi ve diğer özellikler gibi gibi
  5. Ragnar Adamdır

Bu Siteden Alışveriş Yapan Varmı

Arkadaşlar, aksesuarix.com sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı? Ürünlerin kalitesi, kumaşı nasıl? Birkaç tişört ve gömlek alacağım.
  6. Ragnar Adamdır

Yardım Bu Valiz Alınır Mı Sizce ?

Belki sadece büyük küçüklü bulursunuz hocam ayrı ayrı ve beraber fiyat karşılaştırması yapıp alın derim kolay gelsin
  7. Ragnar Adamdır

Hocam öyle düşünmeyin o setin hepsiyle yolculuk yapmıyor uzun vadeli git gel yapacağı zaman büyük boy kullanıyor tatil veya bi kaç haftalık yolculukta orta bir kaç günlükte ise kabin boy olanını kullanıyor almışken fiyatı uygunsa set her zaman iyidir hocam 1711724749 mesela benim bi 2-3...
  8. Ragnar Adamdır

Hocam bunlar babadır işte fiyatını hakeder arkadaşımda sarısı var set halinde kalitesi çok iyi
  9. Ragnar Adamdır

Malzeme kaliteleri gerçekten güven vermiyor her anlamda 500 kağıda bu boyda bi valiz için okey ama uzun ve tam yükte nasıl olur bilemedim bende henüz 1 kere kullandım uçakta patlamadığı için mutluyum
  10. Ragnar Adamdır

https://www.boyner.com.tr/ox-turkuaz-unisex-47x-74-x30-cm-buyuk-boy-cekcekli-sert-valiz-ox-premium-p-1768160 bendekide bu hocam karşıma çıktı sizinkine bakarken
  11. Ragnar Adamdır

Hocam bende farklı bi mağazadan belli bi alışveriş yaptığım için bu tip bi valizi hemen hemen sizle aynı fiyata aldım malzeme kalitesi pek iyi değil söyleyeyim ayaklar uzun kullanımda idare edecek gibi durmuyor ki zaten bu valizlerin ederi budur bence alışveriş ayağına ederi fiyata satıyorlar...
  12. Ragnar Adamdır

Gillette Fusion5 Proglide VS Gillette Fusion 5 VS Philips Oneblade

Philips kullanıyorum ben memnunum biraz özen göstererek eksiksiz kesebilirsiniz 1710515391 Ağız temizliğinide sık sık yapmak gerekiyor yoksa kesmiyor
  13. Ragnar Adamdır

Yardım Fitness için protein tozu ve diğer tozlar önerisi lazım

Para sıkıntın yoksa proteinlerini , vitaminlerini falan doğal yollarla al başlar başlamaz takviye kullanmanın bi mantığı yok.
  14. Ragnar Adamdır

Hepsiburada veya Trenyol için indirim kodu var mı ?

Tabi onunda sınırı var
  15. Ragnar Adamdır

Trendyol Azerbaycan Kampanyası hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şu ana kadar görüp duyduklarımın hespi iptal oldu ben sıkıntı diye biliyorum
  16. Ragnar Adamdır

dün 3-4 gibi aldım 5-6 arası kargoya verildi 1699452333 Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla trendyolexpress harici kargoya veren ve burası önemli ya sabah 9-10 arası kargoya veren yada öğleden sonra 4-6 arası kargoya veren firma , dükkan artık neyse o zaman yüzde 70-80 arası iptal olmuyor . Arkadaşım...
  17. Ragnar Adamdır

hangi kitap kanka 1699446461 öyle tabi ki ama tekrar deneyeceğim o klavyeyle kulaklık alınacak
  18. Ragnar Adamdır

https://www.trendyol.com/razer/deathadder-v2-x-hyperspeed-kablosuz-optik-gaming-mouse-rz01-04130100-r3g1-p-313151469?boutiqueId=61&merchantId=275331 3-4 tane sipariş verdim bi bu tuttu en az ihtiyacım olan da buydu 300 küsüre aldım net hatırlamıyorum
Top Bottom