Neler Yeni

Yardım Fitness için protein tozu ve diğer tozlar önerisi lazım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Finess başladım ve hedefim 4 aya biraz yağlardan kurtulmak ve vücut şekillendirmek. Az göbek yağlanması ve azda göğüs yağlanması var ve fitness başladım. Para sıkıntım yok ama Weider markası gibi aşırı pahalı olmasın. O marka fazla pahalı çünkü. Ne almalıyım hangi marka almalıyım

Omerturen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ömer Faruk
Yeni başladıysan protien vs takviyeler kullanma kardeşim git adam akıllı antremanımı yap beslenmeni düzelt her şey oturur zaten daha yeni başlayıp takviye almak nedir ?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Para sıkıntın yoksa proteinlerini , vitaminlerini falan doğal yollarla al başlar başlamaz takviye kullanmanın bi mantığı yok.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Supplementler ekstra takviye gıdadır.Ekstra bir şey yapmaz.Kalori açığı ile yağlardan kurtulursun takviyelerle değil

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Finess başladım ve hedefim 4 aya biraz yağlardan kurtulmak ve vücut şekillendirmek. Az göbek yağlanması ve azda göğüs yağlanması var ve fitness başladım. Para sıkıntım yok ama Weider markası gibi aşırı pahalı olmasın. O marka fazla pahalı çünkü. Ne almalıyım hangi marka almalıyım
paran var diyorsun bence creatin ve yulaf çok güzel gider

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
paran var diyorsun bence creatin ve yulaf çok güzel gider
Yulaf kullanıyorum hocam. Ama yeterli kadar protein alamıyorum. O kadar dikkat edip giyemiyorum yani. Birde çok yiyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para sıkıntın yoksa proteinlerini , vitaminlerini falan doğal yollarla al başlar başlamaz takviye kullanmanın bi mantığı yok.
Hocam 4 ayda birşeyler yapıyım diyorum birde hem Ramazan dolayısıyla ve normalde de yeterli kasar olması gerektiği kadar yani protein alamıyorum giyemiyorum yani

Yeni başladıysan protien vs takviyeler kullanma kardeşim git adam akıllı antremanımı yap beslenmeni düzelt her şey oturur zaten daha yeni başlayıp takviye almak nedir ?
Hocam 4 ay içerisinde birşeyler yapmak istiyorum ve olması gerektiği kadar protein alamıyorum giyemiyorum yani. Yoksa şeker tuz v.s onları yemiyorum zaten ama gerektiği kadarsa giyemiyorum özellikle ramazandan kaynaklı da yiyemiyorum

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin

zeynelhm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Zeynel Ham
İlgilendiği Kategoriler
Piyade Tüfekleri - Av Tüfekleri
Instagram
zeynelhm
Yulaf kullanıyorum hocam. Ama yeterli kadar protein alamıyorum. O kadar dikkat edip giyemiyorum yani. Birde çok yiyemiyorum

Hocam 4 ayda birşeyler yapıyım diyorum birde hem Ramazan dolayısıyla ve normalde de yeterli kasar olması gerektiği kadar yani protein alamıyorum giyemiyorum yani

Hocam 4 ay içerisinde birşeyler yapmak istiyorum ve olması gerektiği kadar protein alamıyorum giyemiyorum yani. Yoksa şeker tuz v.s onları yemiyorum zaten ama gerektiği kadarsa giyemiyorum özellikle ramazandan kaynaklı da yiyemiyorum
ben creatin kullanmıştım hem oruçlusun sağlam kilo verip kütle toplarsın

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Attila Timur
nutrever markasının izole proteini var almanya menşeili ve ya olimp markasının izolesi var polonya menşeili ikisi de cfm olarak üretilmiş

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Önereceğim tek firma Nutrade. Hammadde kalitesi olarak piyasada benzeri yok. Ürün içeriği olarak en temiz firmadır. Başka markalar gibi protein spiking gibi aldatmacalar asla göremezsin. Başka markaya bakma bile derim. 3 ürün önereceğim ;

Protein tozu : https://nutrade.com.tr/products/premium-isolate

Kreatin : https://nutrade.com.tr/products/creatine-monohydrate-500-gr

BCAA : https://nutrade.com.tr/products/essential-bcaa-650-gr-80-servis
Scitek ,

Muscletech bu markalar iyi değil mi

nutrever markasının izole proteini var almanya menşeili ve ya olimp markasının izolesi var polonya menşeili ikisi de cfm olarak üretilmiş
scitec ,

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
Scitek ,

İçerik olarak Nutrade kadar şeffaf değiller. Marka olarak isim yapmışlar lâkin etki olarak ne kadar faydalılar bilinmez. Ayriyetten haddinden fazla pahalı. Nutrade sitesinde ürünlerin tek tek analiz raporlarıda mevcut ben başka markada göremedim böyle şeffaflığı.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
İçerik olarak Nutrade kadar şeffaf değiller. Marka olarak isim yapmışlar lâkin etki olarak ne kadar faydalılar bilinmez. Ayriyetten haddinden fazla pahalı. Nutrade sitesinde ürünlerin tek tek analiz raporlarıda mevcut ben başka markada göremedim böyle şeffaflığı.
Anladım araştıracağım teşekkür ederim

Welsh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
B
Önereceğim tek firma Nutrade. Hammadde kalitesi olarak piyasada benzeri yok. Ürün içeriği olarak en temiz firmadır. Başka markalar gibi protein spiking gibi aldatmacalar asla göremezsin. Başka markaya bakma bile derim. 3 ürün önereceğim ;

Protein tozu : https://nutrade.com.tr/products/premium-isolate

Kreatin : https://nutrade.com.tr/products/creatine-monohydrate-500-gr

BCAA : https://nutrade.com.tr/products/essential-bcaa-650-gr-80-servis

Gereksiz bir övgü,daha bilindik markalara yönelebilirsiniz.Youtube'da onlarca video var zaten biraz araştırırsanız bulursunuz istediğiniz ürünü.

Top Bottom