Kullanıcı seçmez herhalde sürekli alışveriş yapmıyorum. Bu 2. alışverişim falan trendyolda. Tahmini kargolama süresi zaten 9 kasım gösteriyordu. Ürün seçme işlemini bilmiyorum. Aldığım mousepad bu bu arada bahtsız tifosi arkadaşımAradan 20 saat geçmiş ve iptal edilmediyse demek ki trendyol kullanıcı yada ürün seçiyor iptal konusunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dil ve bölgeyi yapman yeterli evet. Eski iPhone ve bazı Android'lerde olmuyor. Eğer olmazsa NOX Emülatör'den yapabilirsin.
Ben iptal edicekler boşuna sipariş vermeyin demedim canlı desteğin söylediğini aktardım sen yazdığımı kafanda yorumlayıp yazdın biraz cümleyi doğru okusan anlayabilirdin ama hoş çok heyecanlısın indirimli ürün aldın sonuçta çok ihtiyacın var dikkat etmedin tabiHani canlı desteğe yazıyodun la sen İptal edeceklerdi felan Bak iptal oldu şuan hahaha
ben sakinim sen gerginsin sanırım normal yazdığım bir cümleyi gerginlik ifadesi olarak algılıyorsun trendyol bizi yorduSakin dostum tahminde bulundum sadece Ayrıntılı yazda o zaman yardımcı olalım.
Başka hesaplardan, yeni emülatörden, başka ip adresinden sipariş versen bile başka isim-adres, başka kart bu tür detayları unutmamak lazım. Trendyolun seni ayırt edebileceği herşeyi değiştirmelisin.
Senin gibi fiyatı 2 eden ürüne 5 verseydim sistemim de seninki gibi olurdu herhalde Eski sistemimden çıkan parçalar var adresini yolla ileteyim istersenBen iptal edicekler boşuna sipariş vermeyin demedim canlı desteğin söylediğini aktardım sen yazdığımı kafanda yorumlayıp yazdın biraz cümleyi doğru okusan anlayabilirdin ama hoş çok heyecanlısın indirimli ürün aldın sonuçta çok ihtiyacın var dikkat etmedin tabi
eksik yazmışım salı sabahı 08:40 ta verdim siparişi yine salı günü 15:18 de kargoya verildi bu arada hocam ben trendyolBen de trendyoldan alacağım hocam ondan sordum ne zaman kargoya veriyolar ediyolar diye. Keşke bundan önceden haberim olsaymış ben de verirdim bugün içinde. Artık yarın sabaha kaldı.
O firma gaming.gen sitesinin diğer adı hocam. Reklam olacağını sanmıyorum zira forumda çokça adı geçen bir site/firma. İndirimli ürün tartışıyoruz sonuçta. Bu arada bilgi için sağolun ben de klavye alacaktım ama kargoya ne zaman veriyorlar onu bilmiyordum, trendyolda yazan uyarıya göre sipariş vereyim diyordum o zaman yarın saat 9-10 gibi geçerim bende sipariş kampanya bitmezse.eksik yazmışım salı sabahı 08:40 ta verdim siparişi yine salı günü 15:18 de kargoya verildi bu arada hocam ben trendyol
'tan siparişi verdim. Hatta kargo şuan dağıtımda.betaplus
dün 3-4 gibi aldım 5-6 arası kargoya verildiDostum ne zaman aldın? kargoya verildi mi?
Trendyol expresse verilse sıkıntı oluyor mudün 3-4 gibi aldım 5-6 arası kargoya verildi
Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla trendyolexpress harici kargoya veren ve burası önemli ya sabah 9-10 arası kargoya veren yada öğleden sonra 4-6 arası kargoya veren firma , dükkan artık neyse o zaman yüzde 70-80 arası iptal olmuyor . Arkadaşım sürekli telefon ederek istanbuldaki bi satıcıyla beraber dükkanı açtılar adam dükkanı açtıktan 10 dakika sonra kargoya gitti arkadaşın kargosunu vermeye kral adam
Şu ana kadar görüp duyduklarımın hespi iptal oldu ben sıkıntı diye biliyorumTrendyol expresse verilse sıkıntı oluyor mu
Dün Aksam 5te sipariş verdim bu sabah 9 da kargoya verildi . Suan yolda gözüküyor. Neye göre iptal ediliyor kim bilirAradan 20 saat geçmiş ve iptal edilmediyse demek ki trendyol kullanıcı yada ürün seçiyor iptal konusunda.
Dil ve bölgeyi yapman yeterli evet. Eski iPhone ve bazı Android'lerde olmuyor. Eğer olmazsa NOX Emülatör'den yapabilirsin.