Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

600 TL ayakkabı önerisi spor

Ben geçenlerde bunu aldım baya hoşuma da gitti tabanı vs acayip yumuşak ve çok rahat. Tabanında SoftFoam+ diye bir şey yapmışlar acayip yumuşak ve rahat bir kullanım sağlıyor. SoftFoam+: PUMA'nın her adımda yumuşak yastıklama sağlayan, giyer giymez uzun süreli konfor sunan çorap astarı. SMASH...
  2. Reapt0r

Dolandırıldım yardım

öyle yap knk iade de uzun sürer olursa ama sen bilirsin. olayın üzerinden de fazla geçmese iyi olur
  3. Reapt0r

Dolandırıldım yardım

knk keşke siteyi daha önce biraz araştırsaydın, youtube da dolandırıcı site diye videosu bile var, sistem zaten ponzi mantığı ile çalışıyor zaten ponzi mantığı olan hiçbir siteyi para kazanma umuduyla kullanmayın, yapabileceğin şeyler bankayı arayıp iptal ve iade talebinde bulun. İptal ve iade...
  4. Reapt0r

Dolandırıldım yardım

Uygulama ne işe yarıyor ve ne için ödeme yaptın, biraz daha açarsan konuyu, yardımcı olunabilir
  5. Reapt0r

Trendyol kolay iade.

knk ara direk müşteri hizmetlerine sor , ben geçen gün bir ceket aldım,istediğim gibi olmadı müşteri hizmetlerini aradım hemen iade etmek istiyorum diye neden iade etmek istiyorsun dediler,küçük geldi istediğim gibi olmadı dedim. 2 kargo seçeneği sundular biri ptt biri aras kargo hangisi...
  6. Reapt0r

Nike airforce Ayakkabı

1 al geç
  7. Reapt0r

Yardım Trendyol kaydetme etkinliği (doluşun reisler)

mouse pad, yada 25 tl daha ekleyip rgb led alabilirsin odana, yada cnc lazer kesim duvar süsleri var, posterler var, valorantlı yada baskılı kupa bardaklar var biraz bakabilrsin https://www.trendyol.com/sr?q=lazer+duvar&qt=lazer+duvar+&st=lazer+duvar+&prc=20-40&pi=2...
  8. Reapt0r

Yardım Trendyol kaydetme etkinliği (doluşun reisler)

Dijital ürünlerde geçerli olmuyor,steam kod almaya izin vermiyorlar
  9. Reapt0r

perdigitalden aldığım 10tl lik kod çalışmadı

bekle kod etkinleştirilmiş olmayabiliyor bazen, bir kaç saat sonra dene düzelir, Birisinden para ile kod almıştım böyle hata vermişti aldığım kişi biraz bekleyelim kodlar aktifleşmiyor uzun sürüyor demişti aynı kodları 3 saat sonra denedik olmuştu
  10. Reapt0r

İtemsatış güvenilir mi?

Site ne kadar güvenilir olursa olsun, satıcı güvenilir değilse yapıcak bir şey yok, satışı güvenilirliği fazla olan kullanıcılardan almak en mantıklısı olur, Benim tavsiyem hiç bir zaman 2.el hesap almamanız, hesap topluluk, hesap uyarısı vs alırsa hesap gidiyor, geri alman çok zor oluyor...
  11. Reapt0r

Game Satış güvenilir mi?

Fb gruplarında %70 orandan kod bulabilirsin ama güvenilir ve aracılı işlem yapman lazım. Ben hep gruplardan aracılar ile alıyorum. 49.5tl vereceksen illaki direk git steame at 50tl yi uğraşma
  12. Reapt0r

Trendyol paylaş kazan kuponum neden gelmedi?

dur Bismillah gelir en kısa sürede
  13. Reapt0r

18 yaş altı kargo gonderebılır mı ?

gönderebilirsin ben gönderiyorum ama ben 17 yaşındayım daha öncede 1 kaç kez göndermiştim,pek sıkıntı olmuyor
  14. Reapt0r

2.El Bir Ürün İçin Ne Sözleşmesi Yapmam Gerek Acil

kendi aramızda yaparız diye düşünmüştüm.
  15. Reapt0r

bilmiyorum 2.el ürün satanlar böyle yapıyor diye biliyorum bunu yapmasam bana bir zararı vs olur mu
  16. Reapt0r

hayır knk ben ürünü satarken sorunsuz bir şekilde satıyorum ya adam 2 gün sonra bozup bozuk ürün satmışsın vs dememesi için.Başka bir şehirde alıcı 1592383079 neyse işte bulamadım onu
  17. Reapt0r

Arkadaşlar bir kulaklık satacağım adam başka şehirde,2.el ürün olduğu için satıcılar sözleşme gibi bir şey imzalıyor onun adı ne nereden bulabilirim. Bu ürünü xx.xx kişisine satıyorum xx para karşılığında diye bir şeyler yazıyordu,onun adı nedir ,pdf şeklinde vs varsa atarsanız iyi olur. Ya da ne...
  18. Reapt0r

N11 Hesabında Kupon Olan Paylaşabilir Mi

tamam uzatma (konu kilit)zaten
  19. Reapt0r

N11 Hesabında Kupon Olan Paylaşabilir Mi

peki arkadaşlar ne diyim benim kimsenin bilgisine ihtiyacım yok sadece yardım istedim,böyle düşünüyor olabilirsiniz sizlere de saygı duyuyorum konu kilit o zaman,
Top Bottom